edit:
ben olsam koymam agır kaçar :D
Printable View
klasik şehir magandası :)
araba zaten 5 kasa üstelik M öyle gitmesi yol tutması gayet dolğal bence.
adamın gram saygısı yok nedir o zırt pırt 1. vitese takıp zorlamak :(
8 dk boyle kullanıp motor indiren yada lastık değiştiren hiç bir M görmedim şahsım adına .
makas atarkende yanyan gireydi iyiydi :)
adam tam bir terörist gerçekten.
arabanın gucude gercekten super m5 gercek sanırsam ıkıncı vıtes gucu bıtırdı benı adam her ıkıye cekısınde yerınde tutamadı arabayı o kasaya hakım olmak kolay degıl helal olsun valllaha :)
bunu koyucan pendik e5'e atatürk hava alanına kadar sürdürücen akşam trafiğinde gör bak nası imana geliyo:D
4.25 de az kalsın toparlayamıyordu:)
Georgi yi tuttum. Bu adama ulaşmam lazım. Benim anlamadığım daha kalktığım yerden arabayı 2. vitese koyamadan bana emniyet kemer cezası yazan gürcü polisleri nerde
adam tam bi johnny sins :D
bu adam virüsü yemiş daha da düz gidemez :D
paylaşım için teşekkürler. gözümüzün pası silindi
Allah'a emanetin sözlük anlamı heralde ..
yandaki eleman baygın halde ordan oraya savruluyor zavallım :D ben izmirde 2 makas atsam arkamda 2 tane araba benı dövmek için yakalamaya çalışıyor bu memleketi sevdim :D skılmadan izledim vlla :D
Okuz her yerde okuz...
Türkiyede olsa ne olcak abi egzos yok film yok. Araç trafiğe uygun sıkıntı yok :)
adam s38b36-38 den daha fazla arabaya ait bir parça haline gelmiş artık.. o ne güzel kontroldür öyle. ama bazı yaptıkları'da harbi magandalık. Türkiye de yapsa onları kesin vurur biri:D
wideonun yenisini çekmişler çok daha fena ve bence bu adamın sorunları var
EKeraya rakip :D
adam king ya
4.22 sözün bittiği yer :eek::eek:
Yeni videoda çekmiş. İzlemesi zevkli. Sürekli karşı şeride geçmesi ve kırmızı ışıklarda durmaması dışında normal bir video. :)
adam ciddi anlamda iyi