Kaç vites Mito? (otomatik) Bence şanzuman başarılı. Kısa olmasaydı bu kadar başarılı çeviremezdi bence. 140km ye kadar devam edebilseydi....
tct ler 6 ileri olması lazım
hahaha memnun değil tabii
teşekkür ederim
niylen
evet araç içinde ses hiç rahatsız edici değil, dışardanda tatminkar ses geldiğini söyledilerbi ara arabayı bir arkadaşıma verip sesini dışardan dinleyeceğim
teşekkürler
sonu sökmek daha kolay pampa
teşekkürler
aynen sesten bende memnunum
aynen ses fena
teşekkür ederim, tahminimden daha güzel oldu sesi
kurum bağladıköa daha güzel oldu sesi:d
Mito 6 ileri çift kavramalı şanzumana sahip![]()
ses dizel gibi çıkıyor kardeşim yaw
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
maşallahh
bu mitolar baya iyi gidiyomuş diyolar bi arkadaşın arkadaşı benim crx e atarlanmış![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
ESP degilde ASR'yi kapatabilmen lazim. Oyle bir ozellik yok mu MiTo'larda ? eger yoksa hayal kirikligina ugradim su an. Olmamasina da ihtimal vermiyorum dogrusu.
Olmamasi cok sacma olur ASR off tusunun. Cunku karda gitmez o araba eger oyle bisey varsa.
(o yanan lamba ASR lambasi)
Bu arada video'lar cok iyi.
Kanka katlari da bi sokAma guzel olmus sesin kivami
![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Mitolarda malesef yok oyle bisey hic bir sekilde kapatamiyorsun yani ancak abs sigortasini sokerek onu elde edebiliyorsun ondada abs esp otomatik direksiyon kontrol sistemi falan hersey iptal oluyo sigortayida geri takmana ragmen kadrandaki hata isiklari sonmuyo birmota giderek sonduruyosun onuda. O konuda cok buyuk dez avantaj bizim icin.
Sadece tahmin yürütmüştüm. Bende GP TJet Sport var. Seneye inşallah Alfa.
Bu arada araştırdım tuş yokmuş gerçekten "asr off" için. Fakat D.N.A. kendi ayarlıyor seçime göre durumu. Bir nevi seçime göre kendisi kapatıyor diyebiliriz. Değişik bir teknoloji olmuş.
İlgili link: Alfa Romeo D.N.A Teknolojisi
Kendi ayarladigi dogru ama kapatmiyir yinede tamamen bnde de mito var d modda bile paninaja kaldigimda devreye giriyo hemen
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)