bunlar yuksek rakımlı denemeler.
benim kanaatim istanbulda sağlam bi vti ı 1.4 tsi lardan sadece 180 likler ve golf gt gecebilir.
onun dışındakileri elek edebilir vti..
bunlar yuksek rakımlı denemeler.
benim kanaatim istanbulda sağlam bi vti ı 1.4 tsi lardan sadece 180 likler ve golf gt gecebilir.
onun dışındakileri elek edebilir vti..
Arkadaşlar bana bi arkadaş aradı ve stock 160 lık rocco var manuel denermîsn dedi tamam diyip gittm.Sonra aracn sahibi stock deil ağbi diyince ney var dedim.Aldığım yanıt 220 ps ve o dediğim rakamdaki eksozu söyledi.Yazılım ne hangisi sormadm gelmşken deneyelim dedim ve kalktk. Son hızm gazdan çektiğimde 220 yi geçtm 230 a gelirkendi.Bu araçlar bi deniz olan memlekette daha farklı yürür biliyosunuzdur.
kırmızı rocco sanırım abt yazılım var araçta ve kumandalı egsoz Zu rocco dump valvesi dağılmış ve bizim araçlardan 1 direk geriye düşmüşken 1 boy geçti o aracı 220 kesinlikle değil 160 lık stockdan biraz iyi yürüyo
bunu derken kadirin vti zaten çok temiz ve yürümesi gerektiği gibi giden bir vti yazılımlı stage 2 rocco ile denerse şaka olur
bnce roccoda bi sıkıntı var yada vti da extra bşey var bnde rocco varken stock halde stock vti 2 boy anca geçebiliyodum yazılımla enaz 10 boy olması lazım![]()
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
Aracımda extra bişey yok bilen biliyor benide aracımıda.Rocconun sahibinin dediğini söyledim bunuda ben kafadan atarak yazmadmRabbim herkesin aracınıda kendinide korusun tekerlerinize taş değmesin arkadaşlar.
abi neden vti sahibinin üzerine gidiliyor hala her zaman olduğu gibi vti iyi yürüyünce diğer araçta sorun vardır oluyor, farzedelim sorun var o zaman denemeye gelmeyecek, bizde çok yaşadık, deneyelim deniyor gidip geçiyorsun ee benim araçta sorun vardı o zaman denemeye gelmeyeceksin ağa, maşallah araçlara allah kaza bela göstermesin.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Burda vti sahibinin ustune gidilecek bi durum yok sadece scirocco 220 hp değil araç sahibi öyle demiş stage 2 dahi olmayan bi araç 220 hp olması mümkün değil zaten kadirin vti sadece filitre ve egsoz var ortalar iptal hedars varmı bi ara takmıştı ama ömermiydi kadir senmi takmıştın
Birde ben hiç filitresiz egsozsuz vti görmedim ama nedense hep stok denir106 larda stok dedimi yada başka araçlarda onlar dahi olmaz vtilerde onlar sayılmıyomu
![]()
yorum yapınca üstüne gitmek mi oluyor anlamak mumkun değil, yapmasın kimse o zaman yorum,
herkes izlesin kapatsın.
kimseyi tahrik edici bişey denmiyor, yalan soyluyorsun denmiyor, o oyle koyar bu boyle koyar denmiyor, gayet usturuplu yorumlar fikirler soyleniyor. sıkıntı ne anlamadım doğrusu.
Sen neyin cabasını veriyosun ki ? Tepki gostermemiz gayet normal bu sonuca
Su durum anca 2 arac stokkn olur.ayrıca vtec stock mu ? Denıldıgı gıbı egsoz fıltre fasulye mi ? Solede bi durum var o speclerdekı rocco bu speclerdekı vtec'e neler yapar merak edersen sana hemen bursa versiyonunu ceker yollarım
Dr.Ecu
Burda birinin üstüne gidildiği yok maşallh vti güzel yürümüş ama yazılımlı bi rocco olsa stock vti ya en az 6 boy atması lazım bendede rocco varken yazılımsız stock halde boş vteğe 2 boy anca atabiliyodum abimizin vteği ciğerlidir lafımız yok maşallh allah kaza bela göstermesin ama burda sö konusu rocco !! Üstüne gidiliyo gbi algılanıyosada o zaman çekilen video buraya koyulmasın sonuç burası bi forum sitesi herkez haddini aşmadığı sürece fikrini söyler yorum yapar
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
ilk videonun sonlarındaki küfür neymiş öyle? s.kcek başka bişey bulamamış mı ? Lavuk musunuz amk(spor gazetesi) ?
VTI sahibinin üzerine gidilme yok. Sadece bilgiler yanlış deniliyor. Bi de şu var. sonuçta rocco mu geçmiş ha 10 santim ha 4 boy. Sonuç değişmez. 10 boy geçene daha büyük kupa verilmiyor yarışlarda. Rocco yavaş yürümüş VTI haddinden fazla yürümüş. Eee sonuç. Rocco geçmiş. Bitti gitti.
IN BOOST WE TRUST
bizde bi typerla denemiştik varsa isteyen vtı cı arkadaslar hemen deneyeli özelden ulasın)) ecu fast yazılım eksoz var ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)