polisi karıştırmaaaa :eek:
Printable View
oğuz ne kadar ayıp.
oğuz hiç yakıştıramadım senin gibi bir beyfendiye esrar filan.
Yazik o arkadas m3 e biniyorum demesin yada bindigi 3.20 de arkasinda m3 mü yaziyo:)
M3 umde hem egzantrik ivir zivir olucak hem nos basicam hemde typeri 180 den sonra gecicem :)) benim m3 umde sadece yazilim mevcut sokulen takilan bisey yok baska ben demekki sizi hic goremicem kaybolup gidiceksiniz
İzmirde iyi typerlar var simdiye kadar 3 tanesiyle denedim aramizda video cekelim atalim diye lafi bile olmadi CTR typer orcun abiyle ortalama her hafta nesesine deniyor ama reklam icin degil zevkine sen typerinla gel gec beni m3 e binmeye tövbe edicem gecersen masraflarinizda benden
Belkide m3 uçak
yooo m3 uçak deil siz iddalısınız bizde iddalıyız sıkıntı yok dolu typerlarla burda biz arabalarımızı cok denedik tabi makarasına biz burda milletin arabasını bitrmedik millette bizi bitrmedi sizin typerda ne varmış çok merak ettim
bu rocco ile deneyen tayyar değil mi?
yani polemik çıkmasın eywallah da konulan videolar ne biliyosak unutturacak cinsten mi olmalı illaki. ?
Ben seni geçerim diye bişey demedim varsa dene koy herkes görsün dedim konuya sen dahil oldun burda video koyanlar reklam içinmi koyuyor madem arkadaşsın koy izleyelim senin m3 nasılmış.buragel benigeç ben bidaha m3 e binmem masraflar banaait bu kelimelerin sana neladar mantıklı. Geliyor yapma allah aşkına