Kardeşim bizim bi iddamız yok arabamız yeni çıktı 2-3 arkadaşla denedik video koyduk hepsi bu iyi olabilir kötü olabilir bide müsayit olunca kadran videosu çekiymde bi ona baksın arkadaşlar
Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş
Buraya yorum yazan cogu insan m3 veya typer sahibi olmus onlarca deneme yapmis gecmis gecilmis adamlardir sen noslu egzantrikli m3 kac hp lerde oluyo biliyomusun? Sen hala neyin hayal dunyasinda yasiyosun uyan bence oyle bi dunya yok benim arabami gec saglikli bi 286 lik m3 u bile bu speclerdeki bi typarla gecemezsin
10 haziran akhisar e36 m3 N/A 12.940 sec
///M POWER
Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş
kimse kimseye atarlanmasın bence gereksiz kırgınlığa yol açıyor. artık aşalım su geçtin geçildin konularını çekip video koymuş arkadaş specleride söylemiş daha hızlısı varsa gelsin deniyelimmi demiş daha neyi tartışıyonuzki sen gel ben senın yol paranı ödücem gecersen felan kırıcı kelimeler bunlar hiç gerek yok.
bence iki tarafta 100-220 koysun anlaşılır diyorum.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
ille birşeyin b.kunu çıkaracaksınız ille makaraya alacaksınız ille bir sorun çıkaracaksınız. Adam araba ne sağlıklı yada sağlıksız demişşşş ne ben alayınızı geçerim demiş ne başka birşey demiş. ama siz o demiş gibi yazmışsınız artı olarak saygı seviyesi aşılmasın karşındaki adam 33 yaşında sen 24 SHERO kardeşim..... Senin baban kralda olsa o saygıyı aşamassın öyle büyük gelir küçük gelir lafları dalgaya almalar falan yakışmaz ! Doğru düzgün yorumunu yapar işine bakarsın...
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
noslu ve egzantrikli bir m3 ü, atmosferik bir typer ile geçiyorum demek m3 ün sahibine arabayı evladiyelik yapmaktan başka birşey değil bana göre. akıl ve mantık çerçevesinde olmayacak birşeyin, buraya işte oldu diye eklenilmesi denediğiniz kişiye saygısızlık oluyor ki plakayı da direk yazmışsınız. o araç o durumdaysa, bu aracın sahibi için bir sıkıntıdır. bunun üzerinden yazılıp çizilmesi ise çok düşündürücü.
birbirini geçmekten, denemekten, gazlamaktan çok daha mühim şeyler var bu hayatta ki bunun farkına henüz varılamamış.
M. The most powerful letter in the world.
Kalkista 100 shot noslu 3.20yi bile gecemez typeR . Arka itis ile onden ceker farki var en basta bi kere.
Dr.ECU
MaasAllah iki aracada ancak bu deneme sonuclari biraz garibime gitti diger konudaki scirocco videonuzu baz alirsak ben simdi 160 lik roccoma filtre egzoz yazilim ve intercooler yaptrip egzantrik li nos basan bir m3 le 200 lere kadar yuruyebilicekmiyim yani ? System fail![]()
arkadaşım normal bir video olsa kalkıp bizde öyle demeyiz heralde tartışma çıkarmaktan bizde zevk almıyoruz yani ama söylenenler çok saçma egzantrik ve noslu bir m3 sence atmosferik typera geçilebilir mi bu mantıklı mı? yıllardır izmirde typer la gazlayan adamlar yazdı önceki sayfalarda bu adamlar işi bilmiyolar demekki
bunu anlatamıyoruz işte![]()
10 haziran akhisar e36 m3 N/A 12.940 sec
///M POWER
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)