User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: JE 997tt 10-200

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güray maşaallah,6 saniyelik arabanla benlemi denicen,7saniye giderken nerdeydin 2 ay boyunca,başkası olsa art niyet ararım,halbuki öncesi sonrası yapacaktık diye konuşmuştuk,öncesi yapmadığımız için sonrası yapmaya da gerek yok değilmi?tekrardan maşaallah çok güzel olmuş ALLAH nazardan korusun.
    zd9000 cupra

olivera7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TYPERHAKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güray maşaallah,6 saniyelik arabanla benlemi denicen,7saniye giderken nerdeydin 2 ay boyunca,başkası olsa art niyet ararım,halbuki öncesi sonrası yapacaktık diye konuşmuştuk,öncesi yapmadığımız için sonrası yapmaya da gerek yok değilmi?tekrardan maşaallah çok güzel olmuş ALLAH nazardan korusun.
    Hakan abi ben hani bir problemim oldugu zaman tfsi ile ilgili seni rahatsiz ederdim yani cogu seyi senden ogrendim belkide ama yani ben sana neden art niyet besliyim su an. ? Oncesinde arabayi bile kullanmadim ki zaten birak denemeyi araba garajda yatti onun disinda arabayi yapmicaktim bir yerden param gelince bir anda biraktm esmotor a ve aldim sonrasida he yine kullanmiyorm pek su anda sen kendin diyorsun oncesi ve sonrasi diye ben sana o yuzden denemek istermisin diye sordm baska bir amacim yoktu bilmiyorm yanlis anladiysan kusuruma bakma iyi aksamlar

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı olivera7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakan abi ben hani bir problemim oldugu zaman tfsi ile ilgili seni rahatsiz ederdim yani cogu seyi senden ogrendim belkide ama yani ben sana neden art niyet besliyim su an. ? Oncesinde arabayi bile kullanmadim ki zaten birak denemeyi araba garajda yatti onun disinda arabayi yapmicaktim bir yerden param gelince bir anda biraktm esmotor a ve aldim sonrasida he yine kullanmiyorm pek su anda sen kendin diyorsun oncesi ve sonrasi diye ben sana o yuzden denemek istermisin diye sordm baska bir amacim yoktu bilmiyorm yanlis anladiysan kusuruma bakma iyi aksamlar
    estağfirullah kardeşim ,yabancı biri olsa dedimya ,seni biliyorum tekrardan maşaallah ,harika olmuş .
    zd9000 cupra

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah gururumuz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)