Audi Parts Audi Accessories VW Parts | Integrated Engineering
034Motorsport | Performance Parts for Audi, Porsche, and Volkswagen
bunun gibi firmalardan bazıları
14mm O-Ring'li Bosch Tipi enjektorleri kullanabiliyorsun HEP Stage 2 Manifoldu, 4 extra enjektor icin yer birakmislar.
Ayriyetten Direct Injection Methanol icinde girisleride war.
Benim hic elime gecmedi acikcasi bu manifold birinede vermedim ama USP Motorsports ile gorustugumde solemisti sahibi zamaninda.
Forumlardada 1100cc ile yuruyenler war.
Stage 3'leri de cikti sanirsam bu manifoldlarin ama degisiklikler ne bilmiyorum acikcasi.
Portlari daha buyuk olabilir ama kesin bir bilgi degil tahmini konusuyorum.
aynen sistemde enjector upgrade ine ihtiyaç duyulmamış gibi(diyagramdan öyle anlaşılıyor). Benim merak ettiğim 2.0 motorda -20 derece intake i nasıl beceriyorlar ve motorun ömrü ne durumda. basınç açabildiklerine göre sıkıştırmada sıkıntı yaşanmıyor gibi ama devir dönme konusunda durum nedir?
2.5 tan ziyade 2.0 motorlada da mükemmel sonuçlar alınmış ülkemizde bukadar 2.0 kullanıcısı varken bence bunun uzerinde durmakta fayda var.
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
profesyönellik budur..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)