Xenon balastını sokucaksın bi tarafına
Adam b.kunu cıkartmıs sellektöründe dikkat ettinizmi sol seritte gece vakti bombos yolda tıngır tıngır gidenler var sellektöre ragmen bu insanların sol serit sevdasına ne demeli ?
abi adam Meyhanede oturuyor.. O sıra manitaylada kesik kafa hafif dumanlı...
ulen diyerek kalkmış masadan binmiş arabaya bir el vitesde öbür el direksiyonda ( Artık kamerayı nasıl tutuyor bilmiyorum ) sarmış E5'e tabi kafa güzelya radyoda üstüne şarkıyı patlatmış abi bütün bunlara dayanamayıp zenonlada Tribe girmiş... bakmayın siz yapıyor ama oda farkında değil ne yaptığının![]()
adam 0.30 da honda ya 1.00 ford a vuruyodu manyak herif delirmiş kesin kız arkadaşı bi tarafına tekme atmış![]()
ONE NIGHT I WILL CATCH WİTH MY GIRL AND YOU WILL SAY THİS '' WTF ''![]()
o değilde sellektor nedir sağa geç bende sağ taraftan gidiyorum arkadan gömüleyimmi))
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
yolunda giden adamların bile sinirlerini zorlamıs.. millet kendini foto çekiminde zannetmistir herhalde pat pat pat![]()
Sıradanız ama.. Ön Sıradan.
MR AirMass qreen AnacHONDA
YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit
0533 653 88 39-0262 32263 40
Murat YILDIZ ..
Kötülemek için bahane bulamayanlar sellektör yapmama takılmış.
Sellektör yapmamın nedeni; Yerin de kal g.t ben geçerim bi şekil de. Sen yeter ki oynama yerinden. Yazmışlar videonun altına peh peh peh
selektör yapıyosun niye makas atmaya çalışıyosun hadi yaptın bir araba da selektörüne uyup sağa yada sola kırsa hopp patladı gitti![]()
kameradan öyle görünüyor ama çok da bişeyler yok videouda istanbul trafiğinde zaten şerit değiştirsen bile makas atıyomuş gibi oluyor sağın solun araba dolu çünkü![]()
Parca secimi guzel, yol musait de bosa sellektor atmasaymis iyiymis![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)