Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
üstüne brandasını cekip onu orda yalnız başına bırakıp sıcak evine geldin senmutlumusun
daha iyileri olucak inşallah kardeşim .. sen sağol
![]()
Büyük geçmiş olsun sana birşey olmamış ne güzel Allah daha iyilerini daha güzellerini nasip etsiin sana ve bizlerede.Kemer mutlaka kullanmalıyız benide ölümden almıştı seneler önce ihmal etmemk lazım....MüZik gerçekten çook dokunaklı![]()
Geçmiş olsun... Benimde başımdan geçtiği için eski aracımı hatırladım videoyu izlerken. Nese sağlık olsun daha iyileri nasip olur inş...
http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg
__________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________
yeni imza geldi bilem
herkese tesekkurler..
@ schumi,bakalim abi valla insallah temiz bi sekilde halledicem kaskoyla isimi egerki halledemessem...babam girer devreyeonce kendim halletmeyi denicem sonra Levent_K'cim ugrasir
bu arada tayfun eminimki yaparsin en guzel sekilde čiček gibi olur araba,gozum kapali teslimde ederim sana ama allah gostermesin 3.kazayida bu arabayla gecirmek istemediigim icin yapmicam..
- K -
________
Dr.Ecu
Gecmiş olsun yaw yeni izledim walla üzüldüm. Bende arabamı sattıktan sonra kaybettim nası içim acımıstı![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
geçmiş olsun Allah daha güzellerini verir inşallah hayırılısı olsun.. sağlığında bişey yok ya gerisi gelir..imza yanlış anlaşılmasın![]()
Yaw hiç canlı görmedim bile bu arabayı sadece burada resimlerini falan gördüm kutunun moralim bozuldu yaw.
1.6tdi.
Ecutech.
Gelmiş geçmiş olsun Onur. Tek cana gelmesin , Allah yardımcı olur elbet , yine yeniden farklı bişeyler yaparsın gönlüne göre.
Atlas Motorlu Araçlar
Denizli
Büyük geçmiş olsun emek harcayıpta sonu böyle olunca tabi insan ister istemez biraz üzülüyo ama çok şükür sende bişey yok ona şükret Araba yerine gelir inş. Allah beterinden korusun
Geçmiş olsun onur kardes...Allah daha iyilerini nasip eder inşallah neyseki sana bişey olmamış..Arabanın yenisi gelirde seni kimse koyamaz yerine...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)