ben kendi aracım ile cektiğim videolara bi bak kendi aparatımı ve kendi kameramı bağliycam skn ye, daha net olması için teke tek iyidir. dışardan yakın cekim ve hızlı arabası olan olucaktır . arka koltuklarımız muhtemelen sökük olucaktır. ki zaten hep sökük nerde bıraktıklarını benim gibi unutmuşlardır onlarda![]()
PowerTune
senin bacağına ....ulan bende seni yeni spec lerinle geçmessem en kötü zorlamassam oda olmadı 1 boy arkandan gelmessem baktım gene olmuyor üstüne kırmassam adam değilim
)))))))))))))))))))))))))))))) şaka birtarafa yasin yeni spec lerinle kafa yapıcam bir an önce çıkta görelim arabanı bendende hodri meydan varsa geçecek typer gesin daha ne söyliyim
))))))
yasin devran 0.3 daha açarsa senin typer tarih olur adam 0.5 le 255 hp golf r geçiyor 0.8 le hesap kitap yaparsın artık sen yine devranı iyilikle kandırmaya çalış bar açmasın yoksa .................................................. ...................... olum bak git yapar sana![]()
hangi typer koltuklarıyla gelecek varmı öyle bir delikanlı gelsin typer da arka koltuk demek 3 boy demek dbs ye bile koltuklarıyla gelecekse gider yaparım bunlar bu zamana kadar yansıtılmadı hep ygz dbs bk boş gezdi biz hiç birşey sökmedik devranın dediği gibi birde sökmeden gelinde atla kara çıksın ortaya iyi reklam yaptınız gerçek güçleri görelim artık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)