konuyu baltalamayalımda r32 iyiymiş,konusu açilsa filan ne güzel olur.yürüyen turbo gsi larda mutlu ediyor valla emeğinize sağlik..
N/A olacaksa inan turbo büyütmeye hiç gerek yok yasin
sadace cıtırdan bı basıncala n/a en hızlı typera sıkıntı yaratır
devran çok fazla üstüne düşmüyor bu işlerın sadace haftada bı gun cıkıp gaz basıyor ...
ve suan arac aynı basıncla olmasına rahmen senın denedıgın halden en az 5 6 daha hızlı
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Orcun yaniliyorsun bence basinc acmakla olmuyo bu isler hersey baglantili basinc actikca sikintilarda basliyor bence ygz nin eski haliylede zor goruyorum gsi yi ama kendi sinifinda 10 numara kosuyor massallah
Devran 106 ile denemem demis ama NG ile fln denerse anlasilir durum N/a bi aracla nasil denk oldugu
selımle denedık ama cok net sonuc cıkmadı 2 kere ben gectım 1 kere o gectı ama denemelerın hepsı bırbırınden alakasız oldu erken basma oldu vıtes kacırma oldu sonra 106 nın v kayıs koptu ben gecınce arbabam sarıyo dedıfalan fılan canımdır cıgerımdır selım i severim onla bıdaha rovans yapıcaz ama 106 aracını sevmıyorum ıcı sokuk kamyonet gıbı arabamı denenır yahu
![]()
allah nasip ederse aracım bi cıksın 1 aya cıtır basınç acarsanız deneriiz keyifle.
benimle denediğinden 6 boy nasıl stock turboyla hızlandı neyapıldıda 6 boy aldı devran. yani o zaman denediğimiz de zaten ara acılıyordu gitgide gecen osmanla denediler sonuc belli benimle osman ne oluyor herne kadar osman kabul etmese de bilen biliyor.
osmanla denedikten sonra ne yapıldı ekstra onu soriym. osmandan sonra 6 boy aldıysan benim eski halimle hemen hemen aynı 1 boy gecersin bana göre.
PowerTune
taraf olsam hakikatleri değiştirmeyecek ki. Eğri oturup doğru konuşalım. Astra yı turbo yapmak çok mu zor. Hayır. Maliyeti çok mu hayır. Parça sorunu var mı? 0 Her parçası var. Hızlı olur mu bayaa hızlı olur. Ama alıpta yapmam açıkçası. Benim tarzıma uygun değil. Günlük kullanamam.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)