hıc bılmıyorm yasınım sallamak olmaz bılmedıgım bıseyı...
bnmkının aynı rengı vardı 1 barlarda 300hp cıvarı vıdeosunu ızledınmı bılmıyorm
Printable View
benim atmo manta yola çıksın 106 , 206, 306 , Astra Gsi, Hgt , vti , vtec vs ile deneme yaparız.
sımdı napıyım yasınım basıncı kurcalıyımmı yoksa 0.5 kalsın oylemı deneyelım yanlıs anlasılma olmasın suanki giderimi basınc acılmıs halımı olsun
bide sımdıden soylıyım
5.vıtes senkromecım bozuk 180 190 sonraki zaman kaybımı sımdıden soylıyım yasınım sende sahıt ol osmanda biliyor bu sorunu zaten
bıde yanımıza 1 er kısı alallım benım arkadasım skn ye sızın arkadasınız benım araca bınsın adaletlı olsun ok
stok turbo yazilimli ivir zivirli bertonenin kprolu typerla videosu vardi, sitede mevcut hatta,
5ini seviyorum bertonenin:D
daha yuklu typerla yuruyemez muhtemelen ama kgdan dolayidir tamamen, ama ayni beygirde uzunda isler degisir:D
devran typer da 2 cı kişinin oturması fark eder bana göre adaletli olmaz. ikimzde adaletsiz insanlar değiliz dimi. ikimizde 3 uzun kornadan sonra otururuz,
basıncına gelince motoruna güveniyorsan aç 0.8 1 filan ama arabanda sıkıntı yasa asla istemem. istediğin şekilde gelebişlirsin. aslında görmek istediğim osmanda sende 5-6 boy hızlandığınızı söylendi,skn de suan ki specklerde bi cıtır daha iyi ygz den. osman farkı görürürz dedi bu soğuk havada sansımın hatta olmadığını söyledi:) ben bu farkı görmek istedm sadece
yasin bende iki kisi olucam :) gecsemde gecilsemde sorun etmem ama video icin olsun sonra teke tekte deneriz herhangi bi suprizde olmasin isterim oyuzden iki kisi olsun typer bu 250hp lerde buyuk fark edermi (1-2 boy) vtec lerde farkediyo diye biliyorm
ben kendi aracım ile cektiğim videolara bi bak kendi aparatımı ve kendi kameramı bağliycam skn ye, daha net olması için teke tek iyidir. dışardan yakın cekim ve hızlı arabası olan olucaktır . arka koltuklarımız muhtemelen sökük olucaktır. ki zaten hep sökük nerde bıraktıklarını benim gibi unutmuşlardır onlarda:):):)
Golf R in specleri neler? Genel olarak okudum yazilanlari ama goremedim, paylasirsaniz sevinirim...
senin bacağına .... :) ulan bende seni yeni spec lerinle geçmessem en kötü zorlamassam oda olmadı 1 boy arkandan gelmessem baktım gene olmuyor üstüne kırmassam adam değilim :))))))))))))))))))))))))))))))) şaka birtarafa yasin yeni spec lerinle kafa yapıcam bir an önce çıkta görelim arabanı bendende hodri meydan varsa geçecek typer gesin daha ne söyliyim :)))))))
yasin devran 0.3 daha açarsa senin typer tarih olur adam 0.5 le 255 hp golf r geçiyor 0.8 le hesap kitap yaparsın artık sen yine devranı iyilikle kandırmaya çalış bar açmasın yoksa .................................................. ...................... olum bak git yapar sana :)
hangi typer koltuklarıyla gelecek varmı öyle bir delikanlı gelsin typer da arka koltuk demek 3 boy demek dbs ye bile koltuklarıyla gelecekse gider yaparım bunlar bu zamana kadar yansıtılmadı hep ygz dbs bk boş gezdi biz hiç birşey sökmedik devranın dediği gibi birde sökmeden gelinde atla kara çıksın ortaya iyi reklam yaptınız gerçek güçleri görelim artık ;)
osmanim number one sin tek gecemiyorum seni :)
stock c20let basıncı nedir acaba ?
mami abi sanada sıra gelicek :) aklımdasın :) yasinle oğraşmak zevkli oluyo abi bölme zevkimi :) bu arada 220 km yi saymıyorum abi 260 km uyuyosa ok :) hep bana rep bana olmaz :)
Ya atom bombası Osman ben ne zaman typer arka koltuk 3 boy dedim hayalci,
Lan topu topu 10,11 kg geliyor ben arka koltukla Gns typer la denedikten sonra hiç takmadım ki hep öyle deniyorum günlükte kullanmıyorum aaracimi ama yeni setup imla sadece ibreti alem olsun diye 1 kere 15 saniyemi ayirabilirim sana ospirik
Devranda 0.8 acsın bence öyle gelsin sen Birak onu bunuda devran sen skn cikiyomuyuz ama ile 220 Lee'de bırakma yok ospirikimm :):)
Ya 3 gündür hep aynı muhabbet deneme varmı yokmu tamam 235-240 kadar gaz bırakmak yok
Bundan sonrada deneme olmayacaksa boşyere konuyu işgal etmeyelim
Ben açıkça teklif yaptım abi
yagmur olmazsa ben gelicem arkadaslar ama cut out sistemim daha bitmedi suan alttan kesik egsozt ses kapanmiyo oyuzden otoban disina cikamam giselerdeki polislerin yanindan kontak kapatip geciyorm mirkelamda beklerim ok?