ehehhe:) kalcas bu gidişle....tamam abi kaçtım ben ozmn...
Printable View
Şu anda rahat şekilde s2000 ve wrx geçebileceğini bizler biliyoruz sende yerinde duramıyon belliki :) Gel beni geçte rahatla biraz :)
izmirde 300 alti wrx veya sti kalmadi hepsini yaptik hahhahaaha bir iki tane GC kaldi onlarin da son demleri hemen yakalayin.
cani isteyen yarin garaja gelsin biraz eglenelim. az laf cok is (nokta)
olay sadece kağıt üzerinde ki hp ile mi bitiyor ?
Peak olarak iki aracında güçleri belli , farkta az ama cont. yürüdüğü güçleri biliyor musun? EGT denen bir şey var ortada. Stock sti ın bastığı daha az basınçla ve çok daha üstün aktarmasıyla güç kaybını minimum a indirip , kısa şanzımanıyla daha kolay hızlanabileceğini hiç hesaba katmıyoruz sanıyorum.
SAdece makinası 265hp ye ulaşmış(aktarma stock) wrx ile full stock sti denemesinde STI ın temiz 1 boy önde yürüyeceğine inanıyorum.
dedıklerın doğru ama benım göruslerım bu yönde çok kişiden duyduğum hatta mustafa yukarda bahsetmıs aracı suan kaç hp bılmıyorum ama öndeyım demiş.;)
bide soradan yuklenen aracların çoğu zaman fabrıka tarfından yuklenmıs aracları gecceığıne ınanırım;) donanım jant gibi faktorler dırek etkılı bu konularda..
Serkan wrx ile denemek mi istiorsun?2de bassanız wrx ile sen 5e atana kadar wrx senin baya bi canını yakar :D Küçümsencek bi araba değil wrx bence :D
tamam gel msne subicilerin alayı tanıo olm beni ztn izmirde :D
kat filtre vs alayı fabrikasyon s2000in , egzozlu v2filtreli s2000i ve yine yine aynı şekilde r53 coopersin , kasnak , egzoz+header ve yazılımlısını geçtiğini çoğu kez izlemişliğimiz var. Her arabanın olayı başka kısacası.. Şaşırtıcı sonuçlara hep hazır olmak lazım ;)
sanirim bu wrx bugunde bir deneme yapmis, simdi de 300 hp olmus durduk yerde hic birsey yapilmadan.