videoda wrx in seni nasıl geçtiği zaten ortada. eleştirilen veya üzerinde tartışılan o wrx in sti geçebilecek kapasitede olup olmadığı
Printable View
videoda wrx in seni nasıl geçtiği zaten ortada. eleştirilen veya üzerinde tartışılan o wrx in sti geçebilecek kapasitede olup olmadığı
neyse bosverın stı ı.bı rıvayet sonucta.kesın bısey deıl belkı dalgasına oyle soyledıler.
stock sti yokmus tr de onun ıcın deneyıp goremıcez.
ama keske stock wrx olsaydı rs le bı denerdık.
videodakı arac 250 hp olsun sti 265 hp deılmı, ben stock denınce herseyı stock anlarım valla turbosu deıl.:). e arada az bır fark kalıyor ve gc8 daha hafif olabilir sankı??
birde komple stock 265lık bir sti ın çok fazla gittiği (gercı kıme göre neye göre) görusune katılmıyorum..
bide sankı gc8 wrxci arkadaslar biraz oynayınca sti gectıklerını söluyordı yıllar boyunca duydum aklımda yer edınmıs..;)
ben 1-2 ay önceki bi denemde clio nun gc8 subruyu geçtiğini görmüştüm gc8 stockmuş galiba öle demişlerdi
Cidden enteresan mesajlar var.Videoya bakarak nasıl anlıyorsunuz o wrx'in sti geçemeyeceğini?Kıstas aldınız nokta nedir?Arkadaşımın wrxinde beyin ile egsoz varken STANDART sti ı hem kalkısta hem rollingde çok güzel geçiyordu.
Siyah gt'nin sahibi subaru servisinde çalışan bir ustaydı yanlış hatırlamıyorsam motoru falan yeni yapılmış denmişti.Ama sadece egsoz varmış standarta yakın olduğu için belki gidişi vasat gelmiş olabilir ama bence güzel gidiyordu:)
sti geçip geçemeyeceği beni ilgilendirmio ama ztn sevmiorum ikisinide :)
ama bence burdaki olay subaru ii gitmiş ben çok sti da gördüm onlarla gider gibi geldi
size nasıl geçemez gibi geldiyse banada öle geldi
suby'nin 3 ve 4. vitesleri ne sürede bitirdiği sesten anlaşılıyor.
standart krank ve motoruyla da ne kadar devir cevirdigi belli. e az çok suby konusunda bilgi sahibi biri de buna göre aracın gidişini cıkarabilir :cool:
ki burda o şekilde yorum yapan arkadaşlar emin olun suby konusunda "az çok" bilgi sahibi :D
güzel bir deneme olmuş ayrıca, rs güzel gidiyor, aracı hazırlayanların eline sağlık :cool:
valla sonunda bovu cıkarıcam son susturucuyuda takıcam standart bi sti sahibi olucak o olucak haaa :)
önde iki tane , iki tane de arkada yedek kapı var :)
aynen öyle emre orjinal subaru servisinin usta başı'dır kendisi. Araba komple yeni yapılmıştı şanzuman'da dahil buna. Kendi bindiği içinde tek tek kendi topladı. Emsallerine göre çok çok temiz ve iyi yürüyen bi arabadır. (başka wrx'lerle denendi) Denemeden sonra usta kendiside Rs çok iyi yürüyo cidden bu kadar beklemiyodum dedi. Araba geçen hafta satılmıştır alanada hayırlı olsun.
Wrx'i tartışmadan önce Rs'in nası gittiğini bilmek lazım bence ;)