User Tag List

Sayfa 6/10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
183 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: ClioRS vs. Impreza WRX

yancı
    Misafir
    wrx orjinalinden çok daha iyi yürümüş burada sanırım herkes hemfikir. Orjinal olsaydıda epey güzel çekişmeli olacaktı buradada herkes hemfikir peki subaru gitmemiş neden deniyor ? Adam boyboy yürümüş 40hp modifikasyon varsa WRX te bence gayet fazlasıyla bile yürümüş.. Buna kimin itirazı var ?

Ayrıca motorundaki gücü bu WRX ciler sestenmi anlıyor neye göre kıyaslıyo anlamadım ?

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada yasakli oldugu halde israrla farkli uye adlari ile giris yapanlar kendilerini kandiriyorlar...
    Experience is what you get when you don't get what you want.

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada yasakli oldugu halde israrla farkli uye adlari ile giris yapanlar kendilerini kandiriyorlar...

deathofacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    itirazın sebebi sti geçen bir wrx olarak tanımlanması. arkadaşların itirazı oradan başlıyor. iyi gitmemiş demeleri bir sti geçecek gibi yani o kadar da iyi yürümüyor gibi gözükmesi... yoksa dediğin gibi arada bariz bir fark var. almış başını gitmiş.
    "Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
    M.Kemal ATATÜRK

tunbullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    260-270 ancak komple 3" eksoz, intake hortumları , iyi bir filtre ve yazılım ile alınır, bunda yanlış bir şey yok.

Eğer tahmin ettiğim araba ise (ankarada ecutekli bir tane wrx var sadece, tahminimden daha ileriyim aslınsa) ecutek ve catback susturucu dışında bir şey yok. ok?

Konuyu da uzatmanın manası yok, ben sadece bilip bilmeden yok bu araç sti geçer , yok şu kadar gücü var denmesine kızıyorum.
    burada kızıcak bısey yok ben edındıgım tecrubelere gore bu araba stı ıle gıder dıyorum konuyu uzatan ve bılıp bılmeden konusan sensın.. arabanın kıme aıt oldugunu ve neler oldugunu bılmeden dırek stı fanatıklıgı yapıyosun herkez herkezı gecebılır arabayı bılen kısıler arabanın stı gectıgını syluyorlar bence saygı duymalısınn..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu manasız uzadı ya, bosverin bu wrxci arkadas sti gecsin. standart wrx clio rs ile basa bas gitsin. bu standart araba karsılastırmasına ben anlam veremedim zaten hicbir zaman. standart evo ve subaru bulunmaz dostlar adam niye 3k ya ya 50-60 hp alınan bir arabaya standart binsin
    bizim anlasamadıgımız yer su;
    bizim icin standart araba standart turboludur. yani td04 lu ama yapılı bir araba standarttır. vf35 li bir sti egzoz ivir kivirida olsa standarttır. ha eger td04 lu bir wrxi veya vf35 li ama egzoz filtre yazılımlı bir wrx veya sti i geciyorsan standart sti veya wrx i geciyorsundur. bonestock sti var su an bir tane ama 7-10 gune kadar o da bizim standartlarımızdaki standart halini alır istiyorsanız hemen deniyelim. sadece turboback egzoz olan sti da mevcut bir tane.

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gürselcim sen Neharın araba ile karıştırıyosun bence ..Bu araç onun değil
    Neharın araba ile karıştırmıyorum Kadir hocam. Biri gc8 , biri wrx.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunbullah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burada kızıcak bısey yok ben edındıgım tecrubelere gore bu araba stı ıle gıder dıyorum konuyu uzatan ve bılıp bılmeden konusan sensın.. arabanın kıme aıt oldugunu ve neler oldugunu bılmeden dırek stı fanatıklıgı yapıyosun herkez herkezı gecebılır arabayı bılen kısıler arabanın stı gectıgını syluyorlar bence saygı duymalısınn..
    Bir kere ben STi fanatikliği yapmıyorum, yapmam da, beni bilen ne kadar sıkı gc8'ci olduğumu bilir.

Gelelim senin tarzına... Ben neye saygı duyacağım? sen benim kim olduğumu ne tür Subarular ile uğraştığımı biliyor musun? Bu araba sti ile gitmez, neden gitmez? Her şeyi bir kenara bırakalım, teknolojiye gelelim. Şanzıman farklı , volan farklı , debriyaj seti farklı , viscious farklı , Motor farklı , ecu farklı , birinde avcs varken diğerinde yok, birinin turbosu tdo4 birinin turbosu vf35, birinin intercooler daha iyi soğutma sağlarken diğerinin intercooeleri ufak, birinin enjektör 440 cc , diğerininki 550cc vs. vs. Ben bilip bilerek konuşurum, arabanın da kime ait olduğunu nereden kaç liraya alındığına kadar da biliyorum o zaman yeter mi? Arabayı bilen o muhterem kişiler gelsinler yarın garaja, sti geçsin de bizde feyz alalım o zaman. Kürşad hocam yarın senin sti ile deneyelim şu meşhur ecutekli wrx'i de görelim yahu..

Adamı durup dururken dellendiriyorsunuz, lafı da başka bir şekilde anlıyorsunuz siz sanırım. Ben diyorum ki o arabadan 270 ÇIK-MAZ !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gc8 ıle 2003wrx aynı motoramı sahıp? nası ıkı aracı kıyasladın anlamadım.senın aracın 250 alır baskası 230 alır bı baskası 270 alır.kaldıkı kıyasladııgın araclar aynı deıl.

benım bıldıgım aracta komple hks egzoz-pıston-ecutec var.kac hp alır bılemem.

ayrıca bı celıskı daha var

''Komple intake , mantar filtre , tdo4 @ 1.3 bar , 3" dp + catback ile bile yazılımsız alsan alsan 250 alırsın''

''Yukarıdaki intake vs. vs. düş, alacağın güç 240-250 hp''
    gc8 ile wrx aynı motora sahip. ikiside ej20g motoru kullanmaktalar. 99-00 gc8lerin ve WRXlerin şanzımanları ve enjektörler aynı.

Standart size da bir piston güce etki etmez, sadece sağlam bir motorun olur. Detonasyon ve yüksek boostta belli bir yere kadar koruman vardır.

Çelişkiye gelince, ecutek'i ekle, parçaları da ekle 270 aldın, düş ecutek dışındaki parçaları = 240-250 hp. Anladın mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu yetersiz uzuyacak, fakat herkese yetişecek bilgim var, buyrun istediğiniz gibi gelin, her türlü cevaplarız...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu yetersiz uzuyacak, fakat herkese yetişecek bilgim var, buyrun istediğiniz gibi gelin, her türlü cevaplarız...
    Sağol gürsel sayende STi ile WRX arasındaki farkı öğrendim, param olursa WRX almayıp STi alırım
    motor blokları da mı farklı bunların?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağol gürsel sayende STi ile WRX arasındaki farkı öğrendim, param olursa WRX almayıp STi alırım
    motor blokları da mı farklı bunların?
    Evet farklı , TR'deki sti ların 02-03-04-05 modellerinde ej207 blok var, 06-07 ise 2.5lt ej257 blok bulunmakta.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok STi lar ile WRX lerin blokları farklı mı diye sordum?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok STi lar ile WRX lerin blokları farklı mı diye sordum?
    Sti ve WRX'lerin blokları farklı .

99-00 gc8ler ve 01-05 Wrxler (2.0) ej205 , 06-07 wrxler ej255 bloğa sahipken , 2.0 stilar ej207, 2.5 stilar ej257 bloğa sahipler.

deathofacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gürselim senin iat biraz yükselmiş biliyoruz senin bu konulara ne kadar hakim olduğunu.

mesele şu ki o wrx zaten almış başını gitmiş. yürünse daha da açılacağı belli zaten. wrx in sahibi konuya dahil olmadığı için arabası hakkında yorum yapmayı pek uygun bulmuyorum. garajımız belli arabalarımız belli. merak eden bulur bizi
    "Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
    M.Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kürşad abi benim takıldığım nokta arkadaşın RS'i değil, bu araba 270 hp , bu araba STi geçiyor kısmı. Yoksa bir derdim yok, dediğin gibi çok merak eden gelir, bakarsınız

İat yükseldi, resmen durduğum yerde 1.5 bar bastım yahu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim tabirimizle stock olan bir wrx le hiç denemedığimiz için bu vdeodaki wrx in ne kadar hızlı gıttıgını bılemıyorum.270 hp olmayabılır bısey dıyemem.
    ama daha once ızledıgım GT-RS vıdeolarındakı sonuctan cok farklı bır sonuc cıktıgı gozukuyor.

yada benim araba yürümüyo ondan bole bı fark oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayır senin araban gayet guzel yuruyor , o siyah gt vasat.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sımdı rs e ıyı yuruyo dıyosunuz bı yandan wrx ı elestrıyosunuz.sankı ben gecmısım gıbı vıdeoda.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)