maşşallah mehmet abi fena gidiyormuş :D
Printable View
maşşallah mehmet abi fena gidiyormuş :D
çok şükür kardeşim güzel gidiyor,aslında biraz daha gideri varda,onada bi ayar çekicem :)
sag farı söküceksın kaputu menteşeden kaldırcaksın sonra filtrenın radyatörden sıcak hava çekmesini önlemek için bir barıyer yapıcaksın en son klimalı galiba senın aracın klima kayışı ile direksiyon hidrolik kayışını sök rahat 2 3 boy ilerletirsin aracını rollük
birseyi daha unuttum aracına 185 55 14 lastik takıcaksın ozaman bak arabana neler oluyor :)
Bunları Yaptıktan sonra Emrahın Shoc u ile dene bi :)
emrah artık stoc takılıyor,dağıttı arabayı çok şükür :) vtı bulamıyordu denemeye artık :) far ve kaput olayı aklımda,klima kayışı işi tamam,direksiyo hid.kayısı yerinde :) yaza doğru oynarım biraz daha,fazlası iyi değil :)
:) kardeşim sohc artık maalesef sökülü durumda. Ama belli olmaz belki yaza daha farklı bir ies olabilir. Eğer oyle olursa bu sefer hedefim vtilar felan değil yani :)
bu arada maşallah senin arabanda çok güzel gidiyor
[QUOTE=EmrahERKAN;6626955]:) kardeşim sohc artık maalesef sökülü durumda. Ama belli olmaz belki yaza daha farklı bir ies olabilir. Eğer oyle olursa bu sefer hedefim vtilar felan değil yani :)
bu arada maşallah senin arabanda çok güzel gidiyor[/QUOT
emrah sen çok tehlikeli birisin,korkulur senden :)
sağolasın :)
Benim arabada klima felan yok,sunroof yok.Yazında bunları aramıyor değil insan :D Bakalım kozmetik olarak düzeltelim de aracı motora sonra gireriz inşallah.Şu an 302.4xx civarında.
gönül ister tabi klimayı sunroofu :) klimalı si ım,antalyada klima şart valla :)
302.4xx dediğin ne acaba :)
bi si ı böyle yürür hale getirmenin maliyeti nedir çok merak ediyorm ortalama ? maşallah 2 aracada :)
ben sı mı bu hali ile aldım kocaelinden,işçiliği ile 3000-4000 i buluyor sanırım..
Japonlar yapmis 20 sene once :) daha ne olsunn
Maşallah Sİ ya ses de ayrı güzel:)
bu rocco 122 lık olmasın ?
si iyi yurumuz kazasız belasız
masallah, kmlerce sıkıntısızca binmen dileğiyle. Senin aracı baya safe bırakmıstım daha avans payı mevcut:icon_tup: