bu aralar o tarafa gelicemde arabalımı arabasızmı onu bilmiyorum :) teşekkür ederim,ellerine sağlık :)
Printable View
bu aralar o tarafa gelicemde arabalımı arabasızmı onu bilmiyorum :) teşekkür ederim,ellerine sağlık :)
Maşallah gercekten hakkını veren si lardan birisi sizin Arac, duruşu gidişi tek kelime ile mükemmel.
Unutmadan,
Görkem'in (Görki Remaps) parmaklarından faydalanan araçlardan birisininde sahibini utandırdığını görmedim. Gorkem ellerine saglık bro :icon_tup:
si ye maşallah mehmet kardeşim
maşallah
d16a9 dan bi cacık olmaz çöp motor diyenlere yakında benimde bi süprizim olacak :D
abo siii fena si lerde ber bat korkulur si korkacaksın helede bu siy se hıç cıkma yola gececegim diye:soru:
Antalyada sıkıntı yol düzgünce yok deneme yapıcağını araç sayısı az
istanbula gel bak nasıl bir keyif o aracı kullanmak lüx araçları geçtiginde adamların sana aptal aptal bakanları maşallah diyenleri ozaman dahada bi mutlu oluyorsun verdigin emeğine parana değiyor
Kadir bende istanbulluyum :) 2007 de geldim antalyayacok ,zamaninda cok tozunu yuttum istanbulun :)
Çok sıkıntı olduğumu düşünüyorum antalyaya :) ben artık sıkıntı olmaktan vazgeçtim ama belli olmaz :) ies i satmaz isem yine şaka yapabilirim belki :) ama bu sefer emin olunki hedefim vtecler felan olmayacak
kardeşim anyalya ya sıkıntı olmazsın deneyecek araba yok çünkü adam gibi ztn kimde ne oldugunu belli ben vtec in cam silicegine 50 tl koydum ZC ile denersen ve gecersen 50 tl senın olucak sanayi yolunda 2 kez basıcaz dedım denemedi abimiz
istanbulda ZC ile deneme yapalım dedim sagolsunlar 20 araba topladım deneme için.
birde o kasa ile bunden daha iyisini yapamazsın turboya geçmedigin sürece ztn sayet turbo yapsan bile ÜMİT abinin turbo ef ini namını bozamazsın
Antalyada herkese meydan okudu Ümit abi sonunda kimse gazlamak istemedi
İstanbule gelın gazlama gecelerini görün derim her kademede gazlama var
Gecen akşam bir arkadaş turbo GSİ nı denıyecektı adamları tanımam atasehirde yanlarına gittim selam verdım turbo gsı var arkadaşım denemek istiyor subaru evo s2000 var adamlar direk gelsin buyursun deneyelim kardeşim dediler tanımam etmem adamları antalyada bunu yapamıyorsun...
maşaallah...
Istanbulu sewiyorum ya..o koca sehirde hersey daha guzel,birde trafigi bukadar yogun olmasaydi :)
maşallah bora aracın gerçekten güzel yürüyor