yasin_38 Nickli Üyeden Alıntı o dediklerinide geçiyosa maşallah si ye o dediklerimi geçiyorum dostumdediğim gibi antalyada bilirler arabamı..
2 kere 2 kaç eder sorusuna;pek bişey etmez diyen çocuğun kafasını yaşamak istiyorum
masallah si ye benımde bı yazılım kaldı specler aynı sayılır demekkı boyle olacak
I ♥ Twin Cams
hakansiR Nickli Üyeden Alıntı masallah si ye benımde bı yazılım kaldı specler aynı sayılır demekkı boyle olacak inşallah dostum
makturan Nickli Üyeden Alıntı çok ilginç ...... tebrikler helal olsun, bu arada rocco dsg mi? kanka ben değilim bu sakin arabada beyaz ha, ben gemideyken, babam gazlamış olmasın rodajı fln unutup. Şaka bir yana si a maşallah, bence başka stock roccoyla denemeye gerek yok, zaten 1 tanesini geçmişsiniz, görkeminde ayrıca ellerine sağlık
rocco 160 hp stock mu ? Si nin hp si kaç yaklaşık ? birde kaç kg sökük mü ?
bora kardeşim bide benim lb yle deneyelim arabamın giderini çok merak ediyorummmm
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı maşallah d16a9 dan bi cacık olmaz çöp motor diyenlere yakında benimde bi süprizim olacak sabırsızlıkla bekliyoruz reiz bi kere daha maşaallah Sİ a kazasız belasız binmen dileğiyle abi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları