güzel kardeşim ceco kardeşimin arabasının vites kolu çıktı sende oradaydın biz adam satmayız adamı orada bırakıpta gidemezdim uc sti garajda ve araç hala bende konuda boş muhabet yapan arkadaşlar avukatlar lütfen yazmasınlar cupraların en hızlısı hangisiyse onunla deneriz 3. vites 90 da tüm müslüman cupracı kardeşlerimi bekliyorum he 100 de basmak isterseniz de yinede basarız inan kardeşimiz gibi balatanızı ve yere tutunmanızı sorun etmesseniz sevinirim ezzacı kardeşim sendede sti var yap arabanı senlede deniyelim biz 4 çekercileriz uc avantajından bahsetçenizede 4 çekere karşılık 2 çeker olduğunuda unutmayalım sayın mühendislersiz aranızda deneyin ben en hızlınızla denerim cupra cı kardeşlerim iyi akşamlar
![]()

Alıntı
ama aramızda hırs olmasın idda olmasın benim öle bir iddam yok hırsla kallıp hırsla oturmayalım bunlar 3 kuruşluk civatalar biz işimizde gücümüzde insanlarız bunlar için kırmaya kırılmaya gerek yok abi heleki bir birimizi kırmaya hiç gerek yok her zaman arabamız olsun olmasın yüz yüze bakan adamlarız benim marka takıntım yoktur ben marka fanatiği bir adam değilim. 3/4 sene honda s2000 kullandım m3 kullandım corvette kullandım . ve hatta senin arabadan gaza geldim bende aldım bi kanatlı iyiki çıkmışım senle denemeye gördüm senin ne kadar güçlü bir araban olduğunu dedim bende alim bi kanatlı yapim ..)

bende cecomla deniycektim 4çekere 4çeker bizim aramızda sizin gibi devrim uydu balatam koptu vs. olmaz 30 a 30