maşallah güzel denemeler olmuş
Printable View
maşallah güzel denemeler olmuş
m6 adalet dagıtmaya devam ediyor :) maşallah 2 araca da
Denemeler zevkli ama çeken arkadaş biraz acemi galiba. Genelde kadranı izledik.
2 araçta güzel gitmiş. m6 daki limitör kötü olmuş. limitör iptali yapılsa üst hızlara çıkmak için önü açılır.
porsche de limitör varmı?
Tesekkurler arkadaslar herkese guzel yorumlari icin.
Porsche de limitor yok.
Şuna bi güzel yazılım yap artık limitörde kalksın hemde :)
Ben Turbo'nun gececegini dusunuyordum ama filtre ve scoop ile bu performans cok sasirtici.
997TT'e katiliyorum. Headers ureten euro firmalarin yaptigi genel bir strateji. Kat iptali ozellikle S62'den itibaren yeni nesil ///M araclarda muazzam guc ortaya cikariyor ama M5 ve M6 yogun elektronik sensorlerinden oturu yazilim uygulamasi kesinlikle farz oluyor.
Kasnagi ben de tavsiye etmiyorum. Kullanicilarinin yorumlari belli, bir cok forumda da konusu var. Amerika'da da drag harici (kirilirsa kirilsin kafasinda) tavsiye edilmiyor. Kat iptali+komple egzos+yazilim yayila yayila 35-40 bg gibi gucler getiriyor. Orjinal egzostan da 25kg kadar hafif oluyor.
Masallah bu arada
yazılım gerekliliği primary cat iptalinden kaynaklanan dronedan ötürü. sensörlerin birşeyi kısıtladığı yok yani. 997TT ile birçok deneme var sonuçlar hep böyle. çok güzel canberk, keyifle izledim.
güzel deneme
Canberk m6 duruyo mu .ben sattin biliyodum
Maşallah m6 etkıleyıci :)
Yorumlar icin cok tesekkurler arkadaslar, kasnak takmayi asla dusunmuyorum. Komple titanyum egzost var zaten aracin uzerinde, bundan sonra yaparsam primary cat iptali ve guzel bir yazilim ile desteklerim. Aftermarket headers s85 sesini cok bozuyor o yuzden headers ta dusunmuyorum. Primary cat iptali ve yazilim guzel gucler veriyor butun guc bandi boyunca.
Hakan abi m6 duruyor, satmadim :)
Tesekkurler abi, 92 m3 de cok guzel araba insallah istedigin gibi bir arac bulursun takipteyim bende senin icin mantikli fiyatlarda guzel bir araba olursa haber vericem. ***** site fiyatlari cok fazla, 2011 arabalarin kaca el degistirdigi belli.