arabayı bırakmamış ama altınada yapmışaudi gibi ağır ve yol tutuşu harika bi makına var altında olmasaymış istediği yöne çevirsin...doktor cıkartırdı vıtesı elemandan
arabayı bırakmamış ama altınada yapmışaudi gibi ağır ve yol tutuşu harika bi makına var altında olmasaymış istediği yöne çevirsin...doktor cıkartırdı vıtesı elemandan
Başka bir sitede aracın RS4 olduğu bir pist gününde dönüş yolunda olduğunu yazmışlardı. Hatta konvoy halindelermiş daha sonra konvoydan ayrılmış uzun bir video nun parçası. Ama gerçekten araca çook hakim ve bir o kadarda şanslı.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
abi harbi iyimiş![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
kadir gecesi doğmak bu olsa gerek
amcam hemen drift yapmaya başlamiş![]()
Aynısı banada oldu şile yolunda...Yalnız kayganlıktan değil de ben arabayı kastırıyodum bi anda koptu..Videodakinden daha çok çaba harcadım fazladan 2şer kere sağ sol yapmışımdırBide videodakinden fark araba getz lastikler kumhoydu
15 saniye sürdü ama çok yorulmuştum
![]()
Dr.Ecu
Helal Valla![]()
Valla iyi toparlamıs, otomobilin de etkisi büyük![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
guzel valla![]()
tam dururken emniyet şeridinde radyo değişiyor ya qautro dio orda radyodan gelen ses?
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
korkmus ama bırakmamıs helal olsun mansette sarampolden yuvarlandı diye çıkmakta vardı helal..
iyi kurtarmış valla
ARACda ESP KAPALI AYRICA LASTIK PATLADI DIYE INIYOR AMA PATLAK DEGIL AYRICA ARACı KULLANAN KEL BIRISI AMA ARAC DURUNCA INEN BASKA SARISIN BIR COCUK NAsıl IS BU
DRİLL
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)