Masallah araclara :) tolgaa gel bursa gel :D
Printable View
Masallah araclara :) tolgaa gel bursa gel :D
maşallah heriki aracada
polo çok sert :D
Way kardesim supra gibi hizlaniyosun :D
Oy oy oy massallah alet nalet:)
Bu arada Polo ile Golf arasında Kilo olarak neredeyse fark yok deneme sırasında :)
hahahahah :D helal Lan tolga AAAAA seninki sismeyenlerdenmi :)
aa denemeye gitmeyenlerdende değil :) filitre egsozt dv ile okadar gidio işte ne yapsın cocuk günlük annesi felanda kullanıo poloı ile üstte basmak saçma bence 1 alt viteste basaydın tolgacım
canli makine :D
Heyyy masallah
G.tune tekme yemis gibi :D
Golf e de masallah 160lik ve agir ama gene de cok basarili bence...
BoB benim GTI icin biseler yapma zamani yaklasiyo :) sabahlar olmasin :D
Gti çok iyi.Bunun birde R wrc modelini denemek lazım :D
Ayağına sağlık Tolga abi :)
Ben DSG'lerle genelde 60'ta çıkıyorum, 1 kere senin devrinde 50'de çıkalım dedim çok geçtin zaten orda :D
Onun haricinde manuel ve DSG arasında devir farkı çok oluyo, ilk videoda ben 3200 dolaylarında başlıyorum, DSG 4500 civarlarında :) Bu şimdiki denemeye özgü birşey değil, DSG ve manuel arasındaki her zaman oluşan fark. Aynı güçte aynı araçlar olsa bile 160'a kadar rahat önde gidiyor DSG :) Bu nedenle bi daha DSG ile denemicem, eğer 2 kere daha DSG ile denersem gidip GT şanzıman takarım :D
Ayrıca rocco golf 160'lık manueller, polo gti'ı geçmesi için bence daha yüklü olması gerek. Aynı specler olsa bile zor.
Tolga abinin arkadaki 1.4'e 10dk gülmüşümdür yolda giderken.
Teşekkürler herkese. Yüklemeye devam edicez :)
Maşallah her iki araca da keyifli denemeler olmuş. :)
Murat 3200rpm de roll mü yapılır ya :) hemde GTI' a karşı :) gti 160'a kadar her türlü avantajlı ve 18" jantlarda tuzu biberi olmuş. :)
Tolga maşallah aracın çok güzel gidiyor, bundan sonra bence Raşit ile denemelisin. Seni bekliyor :D
Murat sana da maşallah aracın içi ve dışıyla 10 numara zaten. :)
Tolga maşallah güzel olmuş aracın güle güle kazasız kullan.Aracına bi carbon airbox takalım kutuya nazaran fark eder:) eksoz 63" mü 70"lik mi ? :),diğer araçta maşallah gene iyi gidiyo cüsseye rağmen tekerinize taş değmesin :icon_tup:
Wuuu Heyy maşallah , Bukadar fark olucağını tahmin etmemiştim.
Gti candır can çok sağlam olmuş.
Golf e de maşallah.
Birdahaki buluşmaya yanınızdayım :)