ben denerim:))) hele bi arabama kavuşayım da:)
Printable View
:icon_tup: +5500 abi... önemli olan roll öncesi ve sondası muhabbetler:)
Orhan abi gazlamaya hazır ve nazır. Ufak bı ara gaz yaptık. Adam biranda camda belirdi :D
herzaman heryerde denerim senle sıkıntı yok evet borcum var borcum borcdur ilk rollde denıycem senle kanka :) tugca laa araba bittimi bitdiyse gel bii saplıyım :) açılış olsun :)
Senden ala kısacı yok orhanım :D:D:D saat 11.30da denemişin kısa yoldan evine uzamışn :D Şaka takılıyorum alınma sakın :) bekledim seni valla borcun var bana :)
bitiyo olom az kaldı :D inşallah güzel olur da içimde patlamaz :D
yanma odasının içinde patlıcak kanka, ondan sora çıkan gaz kimin içinde patlar bilemem :D
Ben anlamıyorum bu olayı yunusa tutulup benim arabama prim yaptırıyorsunuz :D ordaki olay geyet normal bi şekilde frene basma olayı nerelere gelmiş demek ki abilerimiz olmasa bize sıkıntı olacakmıs o aksam garip biz zevkine deneme yapıyoduk sanıyodum ben ordaydım trafik fazlaydı ve arkamızdaki aracın farları yanmıyordu zaten fark ettimizde 4lüyü yaktık ve suda var 200 + hızla ben viraja girmezdim ve benim gibi yunusta girmedi benim kimseyi geçme derdim yoktur bunu benle birebir konuşmuş insanlar çok iyi bilir roll falan umrunda değil benim ben kimseye roll yapalım demedim herke benim aracımda denemek istediğini söyledi sen benim gayet düzgün ve mantıklı bişey söylememe tersleyerek alay ederek cevap vermene üZüldüm ben gayet iyi anladım abi burda ki olayı :D hepinize saygılar ama burdan söylüyorum isteyenlerle değil benim istediğim arkadaşlarla roll yapıcam tabii ki onlar da isterlerse
Keyifli forumlar...
orhan nbr nan :D