Gorkemim 5 kesici yapariz senle bu hafta hic merak etme:)
Printable View
Gorkemim 5 kesici yapariz senle bu hafta hic merak etme:)
Sen bu yazdıklarını en az 1 defa okuyuptamı gönderdin foruma? çünkü yazdıklarının 1 satırı bile burdaki konu ile alakasız. Yunusun yaptıklarıyla alakasız Kimse senin arabana prim yaptırmadı yada kötülemedi, kimse senin araba kullanmanı yargılamadı, ben sadece en son genel bi deneme teklif ettim orada senin aracınıda yazdım o kadar senin içinde bulunabileceğin bir tek bu durum var. Gelip gelmemek sana kalmış.
Bunun dışında yapılan mallığı küçümsemeye çalışmayın kendi aranızda, eğer öyle küçümseyecek gibi davranızsanız o günkü olayların sadece fren yapma mevzusu olmadığı, şeritten atmaya çalışma, sıkıştırma, roll yapan arabaların önüne çıkma gibi restaurant adisyonu gibi uzayan listesi var. Çok zorlamayın dahasını yazarımi hatta yazacaklarda çıkar. o zamanda söledim şimdide yazıyorum 200 üstünde o viraja giremicekseniz denemeyin, deniyorsanıda şeridinizde kalın, vs vs vs bu liste uzar.
Gelelim sana, ben sana aşağılayıcı ve bunun gibi birşey yazan 1 tane bile mesajım yok. İspatla bende gerekeni yapayım. 1e1 direk sana kötü bir ithamdada bulunmadım hani yazmışın ya 'gayet mantıklı ve düzgün konuşmussunda ben bişiy demişim' ya karıştırıyorsun başkasıyla yada okuduğunu doğru anlamıyorsun.
Sen bi daha bak foruma ona göre cevap yaz tekrar.
5 kesici mi ? abooooww :D
umut kanka boşver yazma.
üst üste koyar tost yaparım desem ayıp olur mu ? :D
bence olmaz abiiimmmm
üstadlara bak be, bu işin piiriii bunlarr.
camianın eski isimlerii:))
yav istanbul ne güzel cok hareketli harika seviyorum istanbulu sadece uzaktan :D
deme sen edit yap, onların yaptığı ayıbı biz yapmayalım, yakışmaz bize, ilk okul 3 terk çocuklar gibi imzalardan mesaj vermeler falan, gelip yüzüme söyleyemeyeceğini oralara yazmalar ancak çocuk işi olur, gerçi genelleme yapmıyorum bende vazgeçttim Vb vtec in sahibi umutla bi alıp veremediğim yok. o üstüne alınmasın. Sözüm yok ona
ama ben yunustan büyük bi kardeş büyüttüm bi tane dahada büyütürüm sıkıntı yok.:heyoo:
O saatlerde çoluk çocuk oluyo yollarda 200 le giderken önünde frene falan basıyorlar insanın o yüzden çoluk çocuğun olmayacağı saatler sabaha karşı 4-5 iyidir iyi bide adreste vermeyin
Çoluk cocuk dedin ben burda bu lafı direk üstüme aldım o yüzden yazdım gereksiz muhabbet uzar gider kim kimle demeyecekse denesin ilgilenmiyorum boş muhabbetler bunlar benim gözümde senin araban iyi yürüyor bundan sonraki denemelerinde basarılar sana :)
editleyin mesajlar gözükmüyor, sistemden komple siliniyor:D:D