hafta sonu köprü yolunda gördüm maşallah keyifle binersiniz umarım:icon_tup:
Printable View
yanma odasının içinde patlıcak kanka, ondan sora çıkan gaz kimin içinde patlar bilemem :D
Ben anlamıyorum bu olayı yunusa tutulup benim arabama prim yaptırıyorsunuz :D ordaki olay geyet normal bi şekilde frene basma olayı nerelere gelmiş demek ki abilerimiz olmasa bize sıkıntı olacakmıs o aksam garip biz zevkine deneme yapıyoduk sanıyodum ben ordaydım trafik fazlaydı ve arkamızdaki aracın farları yanmıyordu zaten fark ettimizde 4lüyü yaktık ve suda var 200 + hızla ben viraja girmezdim ve benim gibi yunusta girmedi benim kimseyi geçme derdim yoktur bunu benle birebir konuşmuş insanlar çok iyi bilir roll falan umrunda değil benim ben kimseye roll yapalım demedim herke benim aracımda denemek istediğini söyledi sen benim gayet düzgün ve mantıklı bişey söylememe tersleyerek alay ederek cevap vermene üZüldüm ben gayet iyi anladım abi burda ki olayı :D hepinize saygılar ama burdan söylüyorum isteyenlerle değil benim istediğim arkadaşlarla roll yapıcam tabii ki onlar da isterlerse
Keyifli forumlar...
orhan nbr nan :D
Gorkemim 5 kesici yapariz senle bu hafta hic merak etme:)
Sen bu yazdıklarını en az 1 defa okuyuptamı gönderdin foruma? çünkü yazdıklarının 1 satırı bile burdaki konu ile alakasız. Yunusun yaptıklarıyla alakasız Kimse senin arabana prim yaptırmadı yada kötülemedi, kimse senin araba kullanmanı yargılamadı, ben sadece en son genel bi deneme teklif ettim orada senin aracınıda yazdım o kadar senin içinde bulunabileceğin bir tek bu durum var. Gelip gelmemek sana kalmış.
Bunun dışında yapılan mallığı küçümsemeye çalışmayın kendi aranızda, eğer öyle küçümseyecek gibi davranızsanız o günkü olayların sadece fren yapma mevzusu olmadığı, şeritten atmaya çalışma, sıkıştırma, roll yapan arabaların önüne çıkma gibi restaurant adisyonu gibi uzayan listesi var. Çok zorlamayın dahasını yazarımi hatta yazacaklarda çıkar. o zamanda söledim şimdide yazıyorum 200 üstünde o viraja giremicekseniz denemeyin, deniyorsanıda şeridinizde kalın, vs vs vs bu liste uzar.
Gelelim sana, ben sana aşağılayıcı ve bunun gibi birşey yazan 1 tane bile mesajım yok. İspatla bende gerekeni yapayım. 1e1 direk sana kötü bir ithamdada bulunmadım hani yazmışın ya 'gayet mantıklı ve düzgün konuşmussunda ben bişiy demişim' ya karıştırıyorsun başkasıyla yada okuduğunu doğru anlamıyorsun.
Sen bi daha bak foruma ona göre cevap yaz tekrar.
5 kesici mi ? abooooww :D
umut kanka boşver yazma.
üst üste koyar tost yaparım desem ayıp olur mu ? :D
bence olmaz abiiimmmm
üstadlara bak be, bu işin piiriii bunlarr.
camianın eski isimlerii:))
yav istanbul ne güzel cok hareketli harika seviyorum istanbulu sadece uzaktan :D
deme sen edit yap, onların yaptığı ayıbı biz yapmayalım, yakışmaz bize, ilk okul 3 terk çocuklar gibi imzalardan mesaj vermeler falan, gelip yüzüme söyleyemeyeceğini oralara yazmalar ancak çocuk işi olur, gerçi genelleme yapmıyorum bende vazgeçttim Vb vtec in sahibi umutla bi alıp veremediğim yok. o üstüne alınmasın. Sözüm yok ona
ama ben yunustan büyük bi kardeş büyüttüm bi tane dahada büyütürüm sıkıntı yok.:heyoo:
O saatlerde çoluk çocuk oluyo yollarda 200 le giderken önünde frene falan basıyorlar insanın o yüzden çoluk çocuğun olmayacağı saatler sabaha karşı 4-5 iyidir iyi bide adreste vermeyin
Çoluk cocuk dedin ben burda bu lafı direk üstüme aldım o yüzden yazdım gereksiz muhabbet uzar gider kim kimle demeyecekse denesin ilgilenmiyorum boş muhabbetler bunlar benim gözümde senin araban iyi yürüyor bundan sonraki denemelerinde basarılar sana :)
editleyin mesajlar gözükmüyor, sistemden komple siliniyor:D:D
Benimde senle ilgili bi sıkıntım olmadı olamazda zaten ben sevmiyorum bu olayları konuları burda ki olayları anlamıyorum hata varsa konuşulur halledilir ki o zaman konuşuldu diye hatırlıyorum neyse konu böyle uzar gider adamların konusunu esir aldık burda ki olay eh ve rjh len vb lere döndü :D
kısa bi soru o mevzuda arabayı kullanıyormuydun? olayı senmi yaptın? yok yapmadın ve sen mevzuya o anda benim için dahil değilsin tekrarlıyorum bu konuda benim için devre dışısın. Zaten sen dahil olsan direk sanada yazıyor olurdum çekinmem yani. Sen efendi birisin, forumda takip ediyrum yazılarını güzel güzel yazıyorsun öle devam et ve arabamla ilgili yürüme muhabbetlerini hiç kimse açmazken sen ve yunus açıyorsunuz. bunada dikkatinizi çekerim :)
vay be, roll bitti iş bitti dedik, kovalayan çokmuş:D
yunus bi roll gecesi herhangi bi yerde, bana denk gelince Abi Selamun aleyküm veya merhaba yada iyi akşamlar deyip yüzüme bakabilecekmisin? bana onu bi söyle kısaca cevaplayabilirsin, evet yada hayır ;)
1-Eh vtec
2-AJ vtec
3-KD vtec
alıcam anaktarlarınızı pokemonlar :)
4-vb saxso :P buda bonus olsun hepinizi sırayla öpücem :)
Arabayı ben kullanmıyordum ama direk ben yanındaydım olayların ben kimseye saygısızlık yapmam ahlak meselesi o terbiyemden dolayı kimseye saygısızlık yapmam araba muhbetiinde de zaten araban yürüyor alınacak bişey yol benim arabam öyle ahım şahım yürüyen bişey değil sizin arabalarınızdan üç beş gömlek düşük :D yanlış anlama yani bana yazmadıgınıda biliyorum ama benim lafına karsi o lafı söylemen beni kırdı ben bu belirtim
neden kısa cevap vereyim?
yoktan yere 6 ay sonra konu açan benmiyim??
4.vites bitmiş şerit daralmış bir yolda, sinyal vererek bir aracın önüne rahatca geçtim diye suçlumu ilan edildim onu anlamadım, neden beni geçmenin imkansız olduğu yerde arka tamponumdan geliniyor?
ben bunların üzerine suçum varsa affola dedim, Mesut abiylede telefonda konuştuk o gün hallettik sorunları, yada ben öyle zannediyorum?
maksat gazlayıp gelmek diyorsunuz ama yolun durumunu bile bile kendinize riske atıyorsunuz.
20 küsür yaşında insanlarız şu muhabbetin çirkinliğine bakın!
orta şeritten 90'la gidiyorum diye suç oldu, neymiş yol vermemişim?
benim gibi giden diğer araç sahiplerinide bulun onlarlada atışın, vtece biniyoruz diye orta şeritte 90 la gitmektemi suç.
anlamıyorum gerçekten anlamıyorum, imzamı siliyorum konuyu uzatmak, tartışmak istemiyorum.
amacın bana zarar vermekse, kindar'ım diyorsan ara akşam görüşelim, rahatlayın.
0532 353 9678
EH be sen nelere kaadirsin:)
Laa sakın olun kadır kızıor :)