beni koymamış listeye :D yemedi elllaaaaaam :D :D
Printable View
beni koymamış listeye :D yemedi elllaaaaaam :D :D
Sen sil imzani sil, Boşunada çırpınma kendini haklı göstermek için, roll gecesi vteci varmışmışta 90la gitmek suçmuymuşta ahahahhahaha :D:D:D çok güldüm buna biz mal olduğumuz için roll yapanlardan kaçıp emniyetten gidiyoruz. neyse gelelim zarar ziyan mevzusuna sana zarar vermem sen rahat ol, dengim değilsin :) , ama kindarım yapılanı unutmam, zamanı belli olmaz 1-2 güne 3-5 aya bu konuyu tekrarda açarım, onuda aklında tut kardeşim. Allah yolunu açık etsin :)
benim diyecek birşeyim yok, kalite tartışılmaz..
Görkem gerçekten kincisin belli...yunusun dediği gibi mesut ile konuştular anlaştılar aralarında sıkıntı kalmadı...ALLAH'a şükür kaza belada olmadı...yunusta spor arabada yok uzun süre görmezsin zaten piyasalarda ortamı germeyin bence...savaşmayın sevişin:D:D:D rolling sendikası...
vayy şimdi ayrı gayrı mı düştük:)))))) malzemeler satılığa çıkartılmak zorunda kaldı ***** arabada bende değil sıkıntılardan dolayıı.. olsa olsa beyin olur ondan da herkesin haberi olur gizli specle arabam şöyle gider böyle gider dicek adam değilim..:icon_tup:
Mesut öle demio ama kadir abi işin başka yönleride var herşey burdan okuduğun gibi değil maalesef. Boşverin siz, o zamanda abileri yardımcı oldu baki yine abileri araya giriyo, kıymet bilsin yunusta biraz :) neyse yunus benle denk gelecek bi akşam o zaman tartışmasız kaliteli bi ortamda sohbet ederim kendisiyle eğer, konuşmak isterse benimle :) kusura bakmasın bu akşamki nazik davetini kabul edemedim kendisine zarar vermek istemediğim için :)
sen niye bana karşı atarlandınkı ben ne dedim şimdi sana ? kısa aldınız beyınde var bende dıyorum kısa veya baska bısey varsa denemem cunku denememe gerek yok zaten yürüdüm sizle aynı gidiyoruz eklemeleri yaparsan gecersın zaten ee denemenin amacıda kalmıyor . sanki ben sana gizli spec yaptın dıyorum başkalarıyla karıştırma kaan seviyorum seni bilirsin :)
evet olayın başka yönleride var, arabada silah varmış çekip beni vuracaklarmış o gece.
silah ağza alınmaz, o kendi konuşur.
isterseniz konuşturursunuz;)
erkeklik bu değil, isterseniz konuşuruz sıkıntı değil, artistlik yapmıyorum ukalalıkta yapmıyorum.
HÂLA DAHA adam gibi yazıyorum.
Anlayana..
Arkadaslar iki araba denedi
Ve videosuda var yorumlarinizi bina gore yapin lutfen
Konu hic oldu ileriye donukte yazdiklariniz silinmiyor
Atismalarinizi lutfen kendi aranizda yapin gercekten
benim içimi dökecek birşeyim yok, siz abarttınız neyse konuyu kirletmiyorum daha fazla.
iki aracada maşallahh
orhan nbr nan :D
kapinin onunde iyi catlattim :D
ne olmus la burda giderler plakalar havalarda ucusuyor neyin kafasini yasiyorsunuz mekanik bu iyi olan kazanir teneke parcasi icin birbirinizi kirmayin gecmekte gecilmekte hep geceriz diye bi kaide yok isin girgirindayiz cunki biz sendikaliyiz ayik olun :D
Benim listemde sen varsın obeyyy Bilendim sana :D :D
benide yaz listeye EH GTİ
sen bile bilmeyeceksin AJ'de ne oldğunu
yaptığın yanlış abi.. deneyeceksin o kadar yoksa RJH yakarım :D :D :D
Benide sev Topraaamm.. :D :D
Enişte be karı varmı :D
sendikayi 10 gunlugune orhan guneye birakiyorum vekilimdir :D
Orhan her akşam rolling mi yapıyor yoksa alıştırma turlarımı atıyorsun? dün akşam kavacık yolunda PR VTI ı görmüş...buda demek oluyor ki... gizli spec mi yapıyon doğru söyle yoksa senden korkulur :D:D:D
evet beyler aidatları vericeğim hesap numaralarına yatırın :)
dün akşam canım pilav cekdi kavacıga gittim hemde biraaz hayvanı hava aldırım dedim :) pr gördüm kavacıkdalardı . gizli spec yok bende var diyen gelir kullanırr bu arada sen onu bunu boşver benden nasıl kacıcaksın sen onu düşünü hafta sonu bişey kalmadı takdım goproyu :)
dün akşam canım pilav cekdi kavacıga gittim hemde biraaz hayvanı hava aldırım dedim :) pr gördüm kavacıkdalardı . gizli spec yok bende var diyen gelir kullanırr bu arada sen onu bunu boşver benden nasıl kacıcaksın sen onu düşünü hafta sonu bişey kalmadı takdım goproyu :)[/QUOTE]
Bizde kaçma yok sendikanın başkanı :) bükemediğimiz eli öperiz...seni geçemezsem helal olsun orhanım derim :icon_tup:
salih abi gerekenleri yap çık dene,zc kapıda yakarız abi:D
Seni ayrı severim bilirsin metinim yerin farklıdır :)
Bizde kaçma yok sendikanın başkanı :) bükemediğimiz eli öperiz...seni geçemezsem helal olsun orhanım derim :icon_tup:[/QUOTE]