Standart binmek iyidir![]()
Standart binmek iyidir![]()
buda bizden
Cyprus Honda Club son - YouTube
Durdurulduktan sonra fazla üstelememek lazım, polise bağırıp karşı gelmenin kimseye bir faydası yok, yarın beni görecek durdurmayacağı varsa da durdurup bana ceza yazacak,
Bilinçsiz egsoz takıpta sokak arasında emniyet önünde gazlayanlar yüzünden hepimiz aynı gözle görünmekte degilmiyiz![]()
Egzoz zart zurt işim olmaz (1.6 100hp ego tatmininden öteye gitmez) ama bari ön cam dahil cam filmine karışmasınlar![]()
Cam filminde adamlar haklı arka camlar yine neyse de ön camlarda ciddi tehlikeli özellikle de gece olunca..
Ama keşke şu egzoz olayına bir standart getirilse artık elde desibel ölçen bir alet yok hiç bir şey yok kafasına göre bağlıyorlar.. Belki benim arabam belediye otobüsünden daha sessiz o zaman ne olacak?
Valla ben geçen arkadaşın borayla az daha eziyordum yaşlı bir amcayı.. Görüşü etkileyebilecek sticker film vs. hiç bir şeyi desteklemiyorum.. Egzozuda keza öyle şayet 500 hp araban yoksa takmayacaksın milletin camını çerçevesini zangırdatacak kadar gürültülü olanı ki 500 hp arabası olan adamın zaten trafikte ne işi var?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)