El frenı dersı almak ısteyenler burak E. ye mesaj atabılır.
Araba altından degıl sonucta. 2 hareketle cop alcaksa bınmeyelım.![]()
El frenı dersı almak ısteyenler burak E. ye mesaj atabılır.
Araba altından degıl sonucta. 2 hareketle cop alcaksa bınmeyelım.![]()
enough ?
Aurisi bilmiyorum ama E12 corolla lar bu el freni olayını pek sevmiyordu hasar veriyordu arka kampanalara. Aklınızda olsun. Eğer aynı sistem varsa bunlarda bir zaman sonra el freni sıkıntı çıkarır yapmayın böyle hareketler.
yaşına göre gram beyin yok sanırım sanane milletin arabayı verip vermemesinden kendini ne zannediyosun ? vermese bile bu senin sorununmu ?
Ben 1.ci hareketi beğendim arabanı seviyosundur yoksa zaten buraya üye olmassın kardeşimarada sıradada yapmak gerekir böyle şeyler dne öğren metodu
Aman dikkat kolay gelsin
![]()
auris candır can![]()
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
2. si daha güzel olmus.
Öyle Pısırık Pısırık Yürümeyeceksin,
Yürürken Omzun Dik Alnın Karşıya Bakacak.
Yere Bastığın Zaman Hakkını Vereceksin Toprak Seni Tanıyacak . . !
İzleyerek görerek öğrenecek çok şey var aslında..
Virajı gayet güzel dönmüşsün.. İkinci harekette olmuş.. En azından aracın nerde nasıl tepkiler vereceğini biliyorsun.. Bomboş bir yolda yapman güzel birşey.. En azından birşey olursa bir tek sen varsın..
Bu arada milletin yorumlarına da hastayım ha.. yok olmamış yok baban arabayı vermez.. Size ne bunlardan ak.. Adam bomboş yolda bi video çekmiş koymuş.. Size mi kaldı derdi tasası.. Arabanın da canını almışlığın falan yok.. Bi kere el freninden birşey olmaz..
görsel olarak ikisini de güzel onlara bişey diyemem şimdiama bi defa çektim el frenini zararı vardır diye düşünüyorum ondan elim gitmiyo artık
Sahibinden satılık hırpalanmamış aile arabası auris
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
ne kampanası olmdisk kanka arkalar, o değil de amortisör burçlarının içine ediyor tecrübeyle sabit (benimkiler bitti)
orj hali efsaneydi zaten tutunduğu zaman da takla atcam diye korkuyodum ben![]()
orj ebatta nokian + yay ile limitlerde çok güzel oynanıyor, bikaç arkadaşım bilir sallaya sallaya dönüyoruz artık az daha hızlansam pert
dikkatli ol kardeşim yine de![]()
17'li yaslarda bende yapiyordum ama artik elim gitmiyor...
Simdi can arkadan itis istiyor..Donusunde guzel olmus,ilerde zaten istemiceksin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)