User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: supra ölüm makinası gibi film tadında

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    body kit çok yakışmış
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim Cüneyt abi ve Cenk abinin Supraların yanında çok sönük kalmış... maşallah ikiside çok başarılı makinalar, hele dünkü atraksiyondan sonra Cenk abinin Suprası hayattan soğuttu
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanatlı kanatsız her türlü gideri var. müthiş bir araba. asla eskimeyecek bir efsane.
    SEAT SPORT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne aptal kuralıymış ? gümrükler açıkken giren araçlar girdi zaten,sağdan direksiyon üretilen aracın zaten tR'de işi yok.Ee daha ne o zaman ?

devletle bi alakam yokta konuşurken düşünmek lazım azıcık.Akraba vs konu açtın diye hatırlıyorum noldu bi sonuca varabildin mi ?

Ya da tek bir öneri daha veriyim,o kdr istiyosan sahip olmak.Sahip olcak kadar paran varsa git ydışında şirket aç,al arabayı 6ay kullanırsın türkiyede.Sonra çıkartırsın aldığın ülkeye goturursun.Ama seninde 6ay bulunman lazım o ülke de ki sonra gene 6ay verebilsin sistem sana.

Kural ve kanunlar açık yani.
    videoyu begendinmi yorum yap ok yorumu videoya yap bana değil ben orda kuraldan bahsederken genel konustum fenamı olurdu evocu ve rx ciler yada subarucular en az yarısı gtr34 sahibi olsalardı akraba işinde konustuk prosedür cok karışık cıkt 6 ayda bir gircık olayı heveslendiren mısafir olarak girebilme durumuydu ama emek sart anlican teferruat fazla

yazıdan bir post alıp onun üstünden yok düşünmek lazım yok o kadar istiyorsan paran wars git v.s sistem sana v.s gibi yazıların ilginç geldi acıkcası hacı
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı çağrı dündar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    videoyu begendinmi yorum yap ok yorumu videoya yap bana değil ben orda kuraldan bahsederken genel konustum fenamı olurdu evocu ve rx ciler yada subarucular en az yarısı gtr34 sahibi olsalardı akraba işinde konustuk prosedür cok karışık cıkt 6 ayda bir gircık olayı heveslendiren mısafir olarak girebilme durumuydu ama emek sart anlican teferruat fazla
    niye bizim devlete çemkiriyosun git nissana lanet olsun sizin aptak kurallarınıza, niye soldan direksyonlu gtr üretmediniz la de.. madem üretmiyosunuz delikanlı olun r35inkini de üretmeyin de.. adamın asabını bozmayın diye de ekle sonuna

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    niye bizim devlete çemkiriyosun git hondaya niye soldan direksyonlu gtr üretmediniz la de.. madem üretmiyosunuz delikanlı olun r35inkini de üretmeyin de.. adamın asabını bozmayın diye de ekle sonuna
    o kadarda deel özellıkle 2jz ve bnr34 lerin ülke dısında kalması videolarda görebilmek sadece üzücü sencede öyle değilmi

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı çağrı dündar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o kadarda deel özellıkle 2jz ve bnr34 lerin ülke dısında kalması videolarda görebilmek sadece üzücü sencede öyle değilmi
    honda ney laan honda yazmışım ahaha olsa da alamazdım zaten o yüzden üzülmedim valla ne yalan söyliyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    honda ney laan honda yazmışım ahaha olsa da alamazdım zaten o yüzden üzülmedim valla ne yalan söyliyim
    bende diyorumm ala ala ) tamam kardeş ben kahredeyim kendi kendimi niye alamayacaksınki merak ettim görünce sende vurulurdun kalpden estoril bir gtr34'e bence

E.Bozoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iç cekiyor insan izlerken

Baps.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)