Bora abi eksiklerini hallet. Karpuz kapugi denize dustumu seni gececem:D
Printable View
Bora abi eksiklerini hallet. Karpuz kapugi denize dustumu seni gececem:D
herşeye rahmen aracına maşallah umut abi daha adaletli bi deneme oldugunda cok daha farklı olurmus bu deneme olsun gereksiz polemiğe gerek yok herzaman olan şeyler zaten :icon_tup:
bu nası bi düşünce sistemidir ya. illa 9000 mi döneceğim. arabamı yok arkadaş deneyecek. tek kısa takan 215 yapan bizmiyiz. saçma sapan konuşma allah aşkına. sen bilen adamsın bu işi. herkes kendi bildiği gibi yapsın arabasını. ew10 motor hakkında en ufak bir bilgin yok. kaç döner napar nerde ne olur. honda gibi 9000 dönmez bu makineler. 215 km de benim için yeterlidir. deneyenle denerim istediğim gibi. denemeyenle denemem. eyvallah red de dendi. ona kabahat bulmuyorum. bile bile lades oldum ben. sıkıntı bende.
araçlara maşh yıllar önce 306 gti lara gitmeyen işe yaramaz araba denilyordu ama sonradan nasıl gittiğini ispatladı 206 gti için leş deniliyodu yapınca nasıl sonuç çıktığını gs 206 ile görüyoruz. tebrikler emek veren herkeze
Ya murat ben bu isi bilmiyorum haklisin bana 6000 de gelen 7200donen isi bilen bi abi aciklasin o zamn amac dyno king olmakmi arabami gecmek bana bunu soyle
Bi arkadasta talihsiz yorum demis anlat arkadas dogrusunu anlat ogrenelim bu isleri
2.0 litre araba hazırlıyorsunuz en az 230 a kadar basmanız lazım. ankarada white rs 230 a kadar net gazlıyordu bu 206 neden yürüyemiyo180-200 nedir zaten 80 de başlıyor rolling.
13-14 yıllık arkadaşım, kardeşim Murat'ı şu an tanıyamıyorum. Bu kadar sakin bu kadar alttan alan bir halde iken asla görmedim. Allah'ın bir hikmeti işte. Ama bakıyorum da insanlar halen daha nereye bastıklarına dikkat etmiyorlar. Kuyruğuna basacaksınız birazdan farkında değilsiniz.
215 diyoruz arkadaş gözleriniz mi görmüyor. sanki bu benim devrim senin devrin muhabbetini ilk defamı duyuyorsunuz? benmi yanlış biliyorumi?
mesele adamın 2 75 vtec dediği yer bende 2 7000 lere geliyor. zaten 7500 dönüyor. anlama sıkıntınızmı var. o nedenle 3 de basmak zorunda kaldım diyorum. clionun orta vites dişlileri ile 206 bir mi de aynı olmasını bekliyorsun.