Burda kim kimle denemek istedi 206 mı s2000 yoksa s2000 mi 206 ile?Her iki tarafta devir uyumuyorsa git uyan arabalarla dene diyorda onu anlamadım?
Printable View
Burda kim kimle denemek istedi 206 mı s2000 yoksa s2000 mi 206 ile?Her iki tarafta devir uyumuyorsa git uyan arabalarla dene diyorda onu anlamadım?
muharrem :))))) çık aradan araban yoksa gelme ortama :P
neler olmuş lan burda :) :D
çekirdek kimde?
Bizim de umut abininde bi iddiası yoktu ortada ne olacağını merak ettik sadece(burgaz tayfası olarak). Ama bu kadar kısa oranlı bi şanzman olduğunu da tahmin etmiyorduk açıkçası :)
hatta ilk deneme de 206 nın egzoz açık değildi kafa kafaya gittik (yem attılar bize :) )
sonra işler değişti :)
bizede ders oldu kısa oranlı arabayla kalkarken bi alt viteste mi basmalı?:soru:
herseye rağmen bizim için benzin yaktılar . teşekkürler
valla ben dün gece standart arabamla çıktım geçildim herkese ama eğlendim arkadaşlarımı gördüm, biraz sesimle etrafı rahatsız ettim ama kusura bakmasınlar :)
GS 206GTi vs SU Clio kocaman maşşallah 206 gti ayrı maşşallah clio yu baya geçmiş konunun içinde başka konu yaratmaya çalışanlar ayıp ediyorlar iki insanı birbirine düşürmekten başka bir işe yaramaz haftaya şartlar belirlenir ismi koyulur denenir .
Vay be. Kısa şanzımanı dünyada ilk kez bu araç kullandı herhalde bu kadar sorun olduğuna göre. 106'cıların 13/59 - 14/60 ne bulurlarsa taktılar bir Allah'ın kuluda kalkıp bu kısa demedi. Vtec'ciler gittiler taktılar kısa kimse birşey demedi. Şimdi sorun olmaya başladı. Enteresan.
Bu S2000'in demek vitesleri hiçbir araba ile uymuyor. Her deneme sonrası böyle muhabbetler mi geçiyor sonra. Type-R ile demi uymuyor bu S2000 vitesleri.
Kim bu olaydan ne ders aldı bilmiyorum ama ben kendi adıma rolling saçmalıklarına hiç dahil olmadığım için çok haklı olduğumu anladım. En güzeli kendi tarzım.