Bu sebep ile geçmiş olsun deniyor.
Printable View
2 araca da Masallah, devran kardesim senide kutluyorum.
Ya hastayim su 1 barcilara ya:) ben anlatmaktan siz yazmaktan bikmadinizda neyse... az kaldi ben konusmuyorum simdi
Maşallah iki aracada
geçmiş olsun mami abi
araçlara maşAllah zevkle izledim,
İki aracada Maşallah
Mami kardeşim geçmiş olsun.
Astra eskisine göre daha hızlanmış güzel deneme olmuş.
rol gtiyi bekliyoruz abisinden devralacakmı acaba kingliği :)
2 aracada maşallah mami abi gecmiş olsun bişey soracam abi vitesleri debriyajsız mı atıyorsun maşallah vites atışlarına abi .. :D
aynen öyle bende hastayım ;) Astra 1 bar bassın öyle denensin deniyordu NG 106 ile ya, şimdi hastayım falan diyorsun 1 barcılara... hangi 1 barcılara hastasın :)
kendi adıma konuşuyorum,
ben 106 kötü demiyorum, type-r kötü demiyorum;
önceki mesajlarımda da dedim hatta, 1.6/2.0 atmosferik araba 2.0 turbo araba ile yürüyor bu BÜYÜK BAŞARIDIR... kimsenin buna birşey dediği yok ama konu GSI a gelince 1 bar bassın öyle denesin gibi "mantıksız" sözleri eden sizsiniz... 1 barcılara hasta olan da siz :)
bizler de "GSI ı bilmeyen sizlere" 1 bar basarsa GSI ın neler olacağını söylüyoruz...
kaldı ki sizin de bu videodan biraz anlamış olmanız lazım...
hala yanlış, ortamı germeye yönelik laflar ediyorsunuz...
0.5 barda yürüyen GSI ortada işte, 1 bar basıp 106 ile denesin denirken şimdi muhabbet hastayım şu 1 barcılara döndü :)
neyse...
mami abi tekrar geçmiş olsun,
Mami abiye ve ng ye kocaman maşallah
Ya sen anlatiyosun ? Varmi standr turbolu 1 bar yuruyen araban he varsa konusalim yoksa bos muhabette gerek yok yada senin olmasinada gerek yok bi esinde dostunda varsa standrt turbolu devranin arabasinin 1 bar basan hali sonra konusalim varsayimla olmaz bu isler simdi konuyu kirletme ok
İki aracada maaşallah
Mami abi pilotaj yine 10 :D
maşallah araclara .. gecmiş olsun mami akşam sorun cıksa sabah hazır oluyor sızde arac zaten tecnical support cok ıyı :)
gsi da basarılı vtecle aynı tepkiyi veriyor turboya:)
Masallah abiler video super sesler fena emeginize saglik
Mami abi gecmis olsun 2 ve 3 silindirin pistonlari erimis
hadi bana piston getir ng beklemeye gelmez ;)
http://f1303.hizliresim.com/17/4/kqw2s.jpg
http://f1303.hizliresim.com/17/4/kqw52.jpg
http://f1303.hizliresim.com/17/4/kqw62.jpg
Maşallah iki aracada, NG formunda yine vitesler bizi bitirdi abii :D
Her iki aracada maşallah sesler çok güzel :)
Bu arada geçmiş olsun
geçmiş olsun abi...
Mami abi nasıl saymadır o 1 2 :D 3 yok :))) maşALLAH NG'ye :)
selcuk konu baska yerlere kayiyo :) butun denemerde arac bu sekilde degildi hem mami arac normalde boyle gitmiyo bu iki pistonlu giden hali deseydi denemzdik duman atmasi geldigindede vardi sende biliyorsun son denemede bisey oldu araca mami baskan 210 220 de pat diye bi ses geld biraktim neomustur acaba bujimi patlattik diye birbirimize sormadikmi durunca :)
Maşallah hepsine. Astra'nın konusu var mı bulamadım ? Atmosferik C20 üstüne LET çevrimi mi yapıldı stok motor içi ile. Nedir ne değildir ?
maşallah araclara :)
arabamız iki pistonu kırmış ve bu şekilde gazlamışız ama ben bunu sorun yapıpta arkasına sığınmam ilk gazlamamızdada belli araba baya duman atıyo hatta 1. videonun başındaki telefon konuşmasını ÖZGÜN ile yapıyordum araba üstlerde 11 afr ye geliyo nedendir diye sordum oda bana antalyada olduğunu geldiğim zaman bakarım dedi
şimdi ben bunları sorun yapsam zaten arabamı denemezdim denedik oldu bitti iki aracada maşallah diyelim geçelim uzatmayalım
Selçuk sende olan biteni biliyosun sonuş itibari ile bu işlerde tecrübe sahibi bi kardeşimsin onun bunun yazısına sinirlenip yazma isteyen varsa Ahmet USTA arabayı hafta sonuna hazır eder çıkar deneriz
maşallah iki araca da..mami abi geçmiş olsun, cana gelmesin gerisi hallolur :)
Mami usta cupra niye düşünmüyosun tam senlik proje arabası benim cupra sende 500 hp olur adım gibi biliyorum gel sana lau yu verelim relax takıl :) türkiyede tek olursun 550 HP LAU CUPRA R :)