mrtysn Nickli Üyeden Alıntı
Modifiyem'in kapanmadan onceki son 5-6 senesinde Tr'nin en ozelleri konusunda acik acik isim fotograf paylastigimiz icin ozel rica gelirdi kimi zaman forumdan bize '' Direk yazmayin herkes okuyo hakkinda yazilanlari diye uyari yedik falan'' diye ya da kimi zaman da direk arac sahiplerinden ''hakkimizda cok fazla konusulmasindan hoslanmiyoruz dikkat edin ''diye.( O donemler foruma uye olanlar dogrular bu mevzulari. ) O zamandan beri kabak gibi isim vermem. Ne kendi basimi yakmaya calisiyorum, ne de kendi adima milleti etiket edip dillendiriyorum. Isteyen yapsin beni baglamaz, ama ben yapmam zamaninda yaptik gorduk muammeleyi. Alenen isim vermem ama milletin anlamasini saglarim, Laaan Basaran mi almis diye kurusıkı yazicagima CCX'e kardes gelmis diyorum, anlayan anlasin bu saatten sonra. Ilk posttan beri diyorum ki adam gibi pm'den sorana adam gibi cevap veririm. Yok ama ciddiye alip cevap verdigim surece sampiyon bidi bidi muhabbetleri yapip isi baska yere cekiceksen hic uzatmayalim, forumun kurallarina uygun yazan adama saricak yer ariyosun o kadar adamin arasindan.