He kanka ben aldım. :D Bunu alacak param olsa Pagani Huayra alırım. :hehe:
Hmm... Fümemiydi abi ? :D
Printable View
Murat abi gt3 beklemiyormuydun laF mi aldin ? Garajda yatacak hyper car istemiyoruz kim alirsa alsin pistlerde caddelerde gorelim :)
Edit
Abi fabrikadan daha yeni cikmis araca serviste yapilacak
Ne var ?
Bilgi geldi simdi ,sahibi vural ak ya da murat abi değil :)
Aslında yapılan ıslemınde resmı var ;)
PDA yapılır yanı teslımat oncesı kontroller. Sonucda standart bır sey degıl...
güzel araba
Instagram bu liselinin araçla ne ilgisi var acaba.birde profiline Laferrari&Koenigsegg ithalatları için irtibata geçiniz yazmış.
Birkaç güne foruma konu açan olur Gürcistandan Laferrari getirebilirmiyiz diye :-D
Gönüllerde f430 yatıyor ama bu da güzel
Ilk haberimiz Monaco dan :)
http://i1287.photobucket.com/albums/...ps9qb105w7.png
Bu kaza olali 4 gun oluyor ;)
4 degil 5 :D allah sigorta sirketine sabir vsrsin ;)
SBM'de çalışan bir arkadaş kazayı Hermitagede çalışan valenin yaptığını söyledi ne kadar doğru bilmiyorum . Hermitage ile kazanın olduğu yer arası da yaklaşık 1.5 km imiş gerçekten öyleyse orada ne işi varmış merak ettim :D
Bu ya da baska herhangi konuda biseyi bildigimi bilen adamlar zaten adabinda sorarsa adabinda cevap alir, bildigimizi duydugumuzu esirgiycek adam diiliz cok sukur. Burda oturma odasinda arkadaslarimla konusmuyorum, isimleri kabak gibi ortaya artik mumkun oldugunca yazmiyorum, yazmam. Sen de buna gelip ''tripler yaw'' muhabbeti yapamazsin. Cok merak eden adam konu disinda yazarsa cevaplarim ki cevapladim. La Fe muhabbetinde de konuyu okuyup pm'den ya da telefondan mevzuyu soran abilerim arkadaslarim da oldu konustuk mevzuyu, yaptik makarasini; ama Vural Ak, Basaran, Ozgorkey gibi piyasada bilinen koleksiyonerler disindaki isimleri alenen ortaya yazmam, yazmiyorum. '' Gecen gun CMG plaka muhabbetinde Carolita1907 ( isminizi bilmiyorum kusura bakmayin )'yle de konusurken de bunun mevzusu oldu yanlis isim verdigini belirtirken.'' Zaten gumrukte cekilmis fotografi Yilmaz abi Instagram'da TSC'ye yolladigindan beri fotografin altinda catir catir isim yazilmis , onu gectim ismi burda konuda 2-3 sayfa once gecmis, ismi kisaltarak yazmisim da, diger arabasini soyluyorum ki memlekette baska yok. Cok merak eden adam acar bakar bu kadar infodan sonra, fazla lafi dolandirip dillendirmemin manasi yok.