+1
Uzaktan kumandalı araba falan çıkardı diye düşündüm BİM :hahaha:
Printable View
Enzo dan sonra koleksiyonluk araclardan bitanesi video zaten mukemmel olmus
Aynalar cok kötü :D Ama iç tasarım o pedalların fln cıkması muhtesem olmus Ferrarı zaten bır efsana yerını tutmayada devam edıyor.
Video hic bitmesin istedim
widebody li 458 olmuş :D
olmamış diyeceğim lamborghini countach gibi olmalı süper sports diyeceğim enzo ferrari de mezarından tınnnnnnn diyecek hiç gerek yok:)
bundan sonraki ferrarinin iismi de LA ferrariye bakale olsun
duzluk pist sureleri alt ust edicek bu alet,,
teknolojinin son noktasi, veyron halt etmis,
lamborghini cizgileri daha heycan verici geliyor,ferrari seri üretim yapan fabrika gibi tasarımlara sahip bence
Fernando Alonso and the LaFerrari
Fernando Alonso and the LaFerrari: "Remember, two slow laps..." - YouTube
Hiç biri F40'ın yerini tutmuyor :(
4 silindirli motoru düşünürsek içinde 3 tane normal bi tane elektirikli toplamda 4 tane motor var :D
Aventadordan sonra ferrarinin de bir atak yapmasi lazimdi :D guzel olmus
Adamların yaptığı elektrikli destek motoru bizim stoc 106lardan güçlü be ya:)
insan işi değil..
Angara spec italyanoo
Nabiyon la canini aldigim
İzlerken kasıldım görsem elim ayağım boşalır..!
Ferrari’nin bugüne kadar çıkardığı en pahalı ve hızlı Ferrari modeli olan LaFerrari tükendi. Mart ayında satışa çıkan araçtan 499 tane üretilmişti.
Ferrari’nin bugüne kadar çıkardığı en pahalı model olan LaFerrari tükendi. 1.4 milyon dolarlık araçtan sadece 499 tane üretilmişti. Bu arabaların sadece 120 tanesi ABD’de satıldı.
büyük sıkıntı
yanlış hatırlamıyorsam bi üye 06 plaka bi LaFerrari fotoğrafı paylaşmıştı konulara bi baktım ama bulamadım :)
2014 F1 motorunu LaFerrari'de denemeye başlamışlar.
LaFerrari testing with turbo V6 F1 engine? - Autoblog
duşa gidiyorum
o nasıl bı vıdeo yaa resmen tahrik olup titredim
mındar etmeye başlamışlar bile :D
http://img.gawkerassets.com/img/197v.../ku-xlarge.jpg
Birini bizim patron Vural Ak aldı :)
Ferrari'den şampiyon olan pilotuna La Ferrari sözü
Ferrari Formula 1 takımının ünlü pilotları Fernando Alonso ve Kimi Raikkonen eğer bu sezon şampiyonluğu elde ederlerse yalnızca prestij kazanmayacaklar.
2007'de Raikkonen'in pilotlar klasmanındaki şampiyonluğunun ardından iki kulvarda da şampiyon olamayan Ferrari, pilotlarına zirveye çıkmaları halinde Ferrari'nin en nadir süper arabalarından birisi olan LaFerrari hediye etme sözü verdi.
Bu yılın başında günyüzüne çıkan LaFerrari'nin son sürati 355 km/s (220mph) ve fiyat etiketi ise 1.6 milyon dolar.
Yalnızca 499 adet üretilen otomobilin geliştirilmesi safhasında Fernando Alonso da Maranello da testler gerçekleştirmişti.
F1'de dünya şampiyonu olma şansınız yoksa LaFerrari koltuğuna nasıl mı oturursunuz? İşte o biraz zor... Ferrari başkanı Luca di Montezemolo arabayı almak için aday olan kişilerle özel olarak ilgilenip kendilerini özenle seçerken, en az beş Ferrari sahibi olmalarını da ön şart koşuyor.
Laferrari bi ankara ferrarisi :D
Para para para :D Bana Lamborghini daha ilgi çekici geliyor :D
bu diyarlardan değil bu araç
"çok yakar olum boşver almayalim bunu."
buna bi twin turbo bi nos sonra ver elini rolling :D
Tr de 2 tane oldugu söylenio ve 1 tanesi geçenlerde Karşıyaka, folkart ın orda görülmüş..
İzmir'deki F12 sanırım
TOFAŞ’ın çatısındaki Maserati ve Ferrari markalarının distribütörü Fermas, 2013’te çok başarılı bir yıl geçirdi.
Fermas Müdürü Ferhat Albayrak tüm dünya için yalnızca 500 adet üretilecek La Ferrari’den ise Türkiye için 2 kota aldıklarını belirterek, “Türkiye fiyatı 6 milyon TL üzerinde olacak araç için 7 kota verseler hepsini satabilirdik” diye konuştu.