Yok be low, söyleyen arkadaş sakli kalmasini istedi,
Printable View
Instagram bu liselinin araçla ne ilgisi var acaba.birde profiline Laferrari&Koenigsegg ithalatları için irtibata geçiniz yazmış.
Birkaç güne foruma konu açan olur Gürcistandan Laferrari getirebilirmiyiz diye :-D
Gönüllerde f430 yatıyor ama bu da güzel
Ilk haberimiz Monaco dan :)
http://i1287.photobucket.com/albums/...ps9qb105w7.png
Bu kaza olali 4 gun oluyor ;)
4 degil 5 :D allah sigorta sirketine sabir vsrsin ;)
SBM'de çalışan bir arkadaş kazayı Hermitagede çalışan valenin yaptığını söyledi ne kadar doğru bilmiyorum . Hermitage ile kazanın olduğu yer arası da yaklaşık 1.5 km imiş gerçekten öyleyse orada ne işi varmış merak ettim :D
Bu ya da baska herhangi konuda biseyi bildigimi bilen adamlar zaten adabinda sorarsa adabinda cevap alir, bildigimizi duydugumuzu esirgiycek adam diiliz cok sukur. Burda oturma odasinda arkadaslarimla konusmuyorum, isimleri kabak gibi ortaya artik mumkun oldugunca yazmiyorum, yazmam. Sen de buna gelip ''tripler yaw'' muhabbeti yapamazsin. Cok merak eden adam konu disinda yazarsa cevaplarim ki cevapladim. La Fe muhabbetinde de konuyu okuyup pm'den ya da telefondan mevzuyu soran abilerim arkadaslarim da oldu konustuk mevzuyu, yaptik makarasini; ama Vural Ak, Basaran, Ozgorkey gibi piyasada bilinen koleksiyonerler disindaki isimleri alenen ortaya yazmam, yazmiyorum. '' Gecen gun CMG plaka muhabbetinde Carolita1907 ( isminizi bilmiyorum kusura bakmayin )'yle de konusurken de bunun mevzusu oldu yanlis isim verdigini belirtirken.'' Zaten gumrukte cekilmis fotografi Yilmaz abi Instagram'da TSC'ye yolladigindan beri fotografin altinda catir catir isim yazilmis , onu gectim ismi burda konuda 2-3 sayfa once gecmis, ismi kisaltarak yazmisim da, diger arabasini soyluyorum ki memlekette baska yok. Cok merak eden adam acar bakar bu kadar infodan sonra, fazla lafi dolandirip dillendirmemin manasi yok.
Modifiyem'in kapanmadan onceki son 5-6 senesinde Tr'nin en ozelleri konusunda acik acik isim fotograf paylastigimiz icin ozel rica gelirdi kimi zaman forumdan bize '' Direk yazmayin herkes okuyo hakkinda yazilanlari diye uyari yedik falan'' diye ya da kimi zaman da direk arac sahiplerinden ''hakkimizda cok fazla konusulmasindan hoslanmiyoruz dikkat edin ''diye.( O donemler foruma uye olanlar dogrular bu mevzulari. ) O zamandan beri kabak gibi isim vermem. Ne kendi basimi yakmaya calisiyorum, ne de kendi adima milleti etiket edip dillendiriyorum. Isteyen yapsin beni baglamaz, ama ben yapmam zamaninda yaptik gorduk muammeleyi. Alenen isim vermem ama milletin anlamasini saglarim, Laaan Basaran mi almis diye kurusıkı yazicagima CCX'e kardes gelmis diyorum, anlayan anlasin bu saatten sonra. Ilk posttan beri diyorum ki adam gibi pm'den sorana adam gibi cevap veririm. Yok ama ciddiye alip cevap verdigim surece sampiyon bidi bidi muhabbetleri yapip isi baska yere cekiceksen hic uzatmayalim, forumun kurallarina uygun yazan adama saricak yer ariyosun o kadar adamin arasindan.
Ccx 'i..kardes fln gelmedi.
Onur'un yazdigi post'u 2-3 sayfa once koydum.
Aracin sahibinin Selahattin Aksoy oldugnu soyluyor.
Baskasinin mali bizi gerdi. Gereksiz tepkiler,sohbet kivaminda kalmasi en dogru.
Ayrica sahibini yazmakda hic bir sakinca yok,abartmayin. Hakkinda iyi-kotu yorum yaparsaniz acik kapi birakirsiniz.
Konu LaF'de kalsin,insallah pistte goruruz gunun birinde...
Madem Instagram'dan gidiyoruz,
http://i58.tinypic.com/4j86xs.jpg
Yahu bu neymiş arkadaş yersiz tartışma dönüyor isminin açıklanmasında bir sakınca yok ki zaten 1 tane var araçtan illaki herkes duyacak:)
Muazzam bi araç, alan güle güle kullansın/sergilesin :) porsche 918 alan var mı veya sipariş eden?
ne ferrariymiş ya La :D
kim aldıysa aldı helali hoş olsun. kazasız belasız kullansın ara sıra pistlere de çıksın :)
Enver Çelik denmesının nesi sorun? Bunu forum yonetımıne soruyorum,bılmedıgım ıcın....
sahibinin kim oldugu neden bu kadar önemli anlamıyorum kim almışsa hayırlı olsun denir biter gider yani. öyle bi yazıyosunuz ki sahibi belli ama söylemicem falan. 1 tur da vercek mi ?
La ferrariler 3 olmus :)
Sen sormadan yazdim onu zaten, ergen muhabbetine vurdun:
----------------
Kisaca madem teknik olarak senin forumuna giren cikan yok, bundan sonra eger yazarsam ismi buyute buyute catir catir yazarim. Muhabbeti daha fazla uzatip germeye gerek yok.
http://m.memegen.com/w9ocuo.jpg
plakası yıne E mi oldu acaba?
Enver Çelik kim desem mi demesemmi bilemedm :) türk halk müziği söliyen bi enver çelik vardı ona ihtimal vermiyorm ama hani parayla la ferrarirrn kimde olacağıda belli olmaz :D
Ccx 'in de sahibi, borsacı, Seko :)
:eek::D
http://i.imgur.com/Ppq2D2sl.jpg
Enver Çelik derken bu abimiz değildir inşallah :D
http://f.internetara.com/onbellek/12...iw3_SL_kqh.jpg
Enver Çelik değil "Çevik"
borsacımı bu kişi enver çevik. manipülatör mü kendisi londraya kaçmış aranıyormuş ee nasıl binicek arabasına :D
borsada yaptığı manüplasyon sayesinde milyonları vurdu.türkiyede diye biliyorum geçengünde haberi vardı hatta.
siyah da iyi duruyormuş
schuminin fxx ini hatırlattı
LaFerrari'nin ön tamponu dağıldı - Hürriyet EKONOMİ
Dünya üzerindeki en hızlı Ferrari olarak bilinen 963 beygirlik LaFerrari'ye orta segmentte bir araç çarptı. Monaco'da gerçekleşen kaza sonucu Ferrari'nin ön tamponu dağıldı. Fiyatı 1.2 milyon euro olan Ferrari'ye çarpan aracın fiyatı ise 20 bin euro...
Önce arabanın seceresi döküldü şimdide sahibinin :D
Allah kımseyi bu forumun ağzına düşürmesin
Çarpan araba suçluysa acıdım sigorta şirketinin haline. Ferraride ki hasar şaka gibi. En basiti ön tampon ve kaput en az 50bin euro tutar heralde. Tampon ciddi pahalıdır aktif fren soğutma sistemi var üzerinde. Far ayakları falan da dağılmıştır kesin. Amanın.
:(