Valla onceden turbo varmis arabada ilk defa gazladik aldik alali korktugum oydusimdide sanzuman el salliyo gelin banada diye
![]()
Valla onceden turbo varmis arabada ilk defa gazladik aldik alali korktugum oydusimdide sanzuman el salliyo gelin banada diye
![]()
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Abi ztn hep sendeyiz farkindaysanbutun ilaclar senden geldi saolasin
![]()
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Biliyorum abi bilmemmi Allah razi olsun hem hizir gibi yetistin hemde en uygun sekilde yetistin heprecebim umrunda degil kisa uzun suan abi dunyadan bi haber bi gecilsin ertesi gun arariz seni
)
4un sonuna kadar gayet keyifli olmuş devirlenmesinden belli oluyoama o 5. bukmek cok zor gibi
Maşallah
Ergin ORANLI
hiç bir bilgimiz yok kardeşim deneyip görcez he tabi o 5 i bitirebilirmi oda meçhul![]()
Mermi gibi olmuş Maşallah Allah kaza bela ceza vermesinn.. bence muhabbette geçen birşey daha söylemek istiyorum
SR-FF-EV çok keyifli denemeler olur gibi bi zahemt deneyinde izleyek![]()
5. vites'den bahsetmiyorum herkes yüzüne vurmuş zaten..![]()
![]()
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
maşşallah Allah azının tadını bozmasın güle güle bin .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)