saol kardeşim... zamanı gelince bizde göçüp gitcez bu mekandan elimizden geldiğince dikkat edioz ama bakalım... düşünmen beni çok mutlu etti. STP is :angel:
Printable View
bırı adımı kullanmıs:) noldu yaa yıne karısmıs ortalık kım gectı kımgeldı noldu:) bu arada herkese ozellıkle stp ve miamı ye sıtemlerımı ıletıyorum RS ımız yok dıye dun gece cagrılmamısz:) sıze sadece tesuflerımle bırlıkte comıng soon dıyorum;)
gelelım stp nn bahsettıgı konuya aynen anlattııgı gıbı ankaraya draglara gıderken tb nın o halıyle benım rs te chıp fıltre komple duzboru magnex ve cumun rc ( chıp fıltre ss egzoz komple duz boru) rolıng ve topspeedte baya bı uzak ara gıtmıstı:)
kanka bunlar böle işte dizele geçtin die haber bile vermezler :)
gel kardeşim yarın gece çıkalım bi roll biz yapalım :D
tamam sezaıcım bısde dızel power rolıng gecesı duzenleyelım :) benzınlılerı cagırmıyalım:))
ozııııı sanada performaslı bısıy alsak artık ne dersın :)
Ya bende konuyu hortlatmiyim diyorumda. Buradaki konuyu anlayamadı galiba kimse. Atmosferik araba sıkıştırma ve avans ile yürür. 106 gti lara 206 contası koyarsın ince conta olur bide chip yaparsın araba kendini şaşırır kopar gider. Buradaki olay 1cr sıkıştırma araca etki etmez değil. Selçuğun ağzına temcit pilavı yaptığı (temcit pilavı nedir bilmeyen için açın selçuğun son mesaklarını bu konu hariç kaaaç yerde 9cr demiş) şu meşhur 9 sıkıştırmasıdır. Aracı ile alakalı geçti geçildi her konuda kendisini acındırır gibi 9 sıkıştırmadayım demesi vede 9 sıkıştırmanın aracın orjinal sıkıştırmasından daha düşük olduğu için aracını stock altında göstermesinden kaynaklanıyo olay. Sanki stock b16 bide üstüne 9cr ile 150 hatta daha altı gibi bir izlenim olması. Aracı stock değil ve stock vti geçebilecek halde iken bu izlenim ile ne elde etmek istiyor bilmiyorum. Kendi kendisini çürütüyo tayfun'un 3 boy attığına ben 6 boy atıyorum diye ama hala bi 9 sıkıştırma gidiyo. Geçilince bahane sebebi az geçincede bide 9 sıkıştırmam olmasa diye hava atma durumu yaratıyor. He bide ders verir gibi atmosferikte sıkıştırma candır mandır diye konuşuyo sanki herhangi birisi ona aksini sölemiş diye. Sıkıştırma tabiki atmosferikte çok değerli ama senin sıkıştırman sadece 1 puan iken bu kaybının daha üstüne yeterli derecede aracında ekstra mevcut bunu göz ardı ettirip konuyu saptırma.
pek yakında roll night' larda..... Selçuk Tuning 9cr :p
adama üç buçuk attırırım diyosun :)
senın anlayısına hastayım :D