Sorma sorma. Salya sümük gidiyorum burada. Ahhh ahh. Yokki bizim 9cr pistonumuz. Hoş bizim aramızda yok pert pert yatıyo bi kenarda :D
Printable View
Onu bunu bilmem Miami nin fitenk çok iyi yürüyor Videoları çekerken acayip heycanlandım.
Maşallah diyorum araç daha yeni kendine geldi ve drek roling :D iddası zaten yoktu araç denendi ve göreceğini gördü tekrar tekrar maşallah ;) ilerleyen günlerde eksikleri tmmlanınca daha da güsel olucak inşallah.
Gene onu bunu bilmem teknik konularada çok yakın biri değilim benim mod anlayışım biraz görsellik çünkü ama şunu biliyorum ki TB ' de bi nam yapmış ve kim ne derse desin yürüyo.İyi yürüyo.bitek bu akşamla kıyaslamıyorum evveliyatınıda biliyorum çünkü arabanın ;) STP'yi de savunmuyorum yalnış anlaşılmasın gerçekleri konuşuyorum.
Polime gerenk yok arkadaşlar ben çok eğlendim gerçekten o gece zewkliydi güseldi polis amcalar ayrı bi heyecan kattı geceye saolsunlar :)
Bu tür polimsiz gecelerin devamını diliyorum herkese de başarılar yapmak istediklerinde araçlarında.
Allah kimseye kaza bela vermesin iyi geceler.
yaw oku oku bıtmedı yazmayı artık dıcektım kı konu cok acıklı bı hal almıs:D
stp yı fazla sıkıstırmayın :D
bana gel bana bende:D
merak ettim ya bi koyarsanız bi zahmet :D
TS hb vtecte ne vardı bi geçti bi ben geçtim anlamadım o arabayı. Bi ara egsozundan kıvılcımlar çıktı.
O TB len :) :)
Bende ince conta piston istiyom ama önce bi filtre kiti ve düz boru yapmam lazım araba gidecek gidemiyor.
inş... tekrardan maşallah makineye
Sağol kanka.
ince conta olarak spoon al, mugenden daha incedir.. :icon_tup:
http://www.inlinefour.com/spoon2plyhea.html
Soner ben devir falan dönmeyi sevmiyorum. Aşırı devirler korkutuyor açık konuşayım TB ninde başına geldi 8.000 küsür yetiyor bana. Sadece Type R piston ve ince conta istiyorum. Param yeterse duruma göre yay,şapka,subap la tamamlayacağım. Belki bide güzel bi takım kol olur.