haftaya bende gelirim inşallah :) selçuk abi aradı ama yemek yiyodum gecikirim diye gelmedim hiç :) güzel akşam olmuş sanırım :) tayfun abi senin arabayada tekrardan maşallah :)
Printable View
haftaya bende gelirim inşallah :) selçuk abi aradı ama yemek yiyodum gecikirim diye gelmedim hiç :) güzel akşam olmuş sanırım :) tayfun abi senin arabayada tekrardan maşallah :)
ehehe deneyelım kardesım 3 kere 3 e atamadın ben vazgectım sonra sen bı daha geldın zaman gectıkten sonra ozaman denedık :) ama tayfunla vıdeonu ızleyınce benım senı gecmemın normal oldugunu goruyorum cunkı ben tayfunu 4 5 boy gıbı gectım :)
benım 6 7 boy kadar gectıgım saxoyu tayfun 3 boy cıvarı gectı :) denerız problem yok :)
iyi oluyor bu yeni wrx, sti ve evoculara. abimler standart arabayla sanirsin 911 ruf aldik modunda artiz artiz geziyorlar sonra cat pat iki tokat yiyorlar, dogru garaja ondan sona ya bizi gectiler soyle oldu boyle oldu:)
ahahaa bız vtecle denerken arkamızdan bastı buna emınım ve gecemedı bızı :)
muhabbetlere bak:):)
cnm cektı bak gene.. kalabalık böle ıyı oluo yaw 2-3 araba zevkı cıkmıo:)
wrx nasılmıs öle anlamadım valla:) helal rs e rcye dıer vtecledere bravo..
ama ul ıhh koray sölede eskı moda getır su arabayı olm. k ya baya fark olan videoları bılıorum ben:):)
bende dun derecelı bı rsle denedım napıyım can sıkıntısına:):)
ayrıca adaş makınen gusel yuruyo.. bındıımde anlamıstım ztn tırsmıstım:):)
staıtonla denemenı mrkla beklıorum:):)