bizde 3de denedik dediğim gibi geçiyodu ama UL bendeyken 4de ayrı bi gidiyo RS ler iyi bilir UL Vtec'in 4. vitesini :D :D
Printable View
KORAYIM :D
bı maıl attım arkadasıma :
selamlar kanka hayırlı ısler,
b16a2 icin;
Wiseco Hi Compression Piston Set (K566M820)
Acura/Honda B18A1/B1/C / B16A - 82.0mm/12.0:1
pıston setı teslım fıyatı alabılırmıyım.
eeheheehe 12-9= 3 cr ... muhahahahaah :cool::soru::D
ahaahahah yaklasık olarak dogru soyledın bro ;) bozum yemınımı ulen :D
hadi ben kaçtım akşama yazarım :)
Arkadaşlar gecede canımızı sıkacak bi olay olmaması çok çok güzel oldu. Herhes keyfine hırsı olmadan bastı zevkli geçti. Ve dikkat ettim gelen arkadaşların gördüklerimi söyliyeyim herkes birbirini kolluyor. Eski rollingler gibi değil artık.
Arabam için iyi niyetlerinize teşekkür ederim. Dahada iyi olacak inşallah.
güzel ve seviyeli denemeler olmuş 3 arabayada maşallah:)
bende geleceeedim ama araç yarım yamalak öle olmaz :)
olm 3 tane video var adam o gece UL ye de RS de 2 bitene kadar, 1,5-2 boy attı 3. vites arızalı olduğu için geride kaldı. sen arkana bakmadığından(benim araba camcar olduğunsan gördüm) 4 de sizi yakalamaya başladığını sen göremedin.
shifter yamulmuş benim 3 herzaman ki yerinde değildi yoksa vites kaçırcak adam değilim. zaten ilk denememizde videoya almıştık, bi boy önümdesin sadece ve benim yanımdaki arkadaş 95 kiloydu sen hep tek yürüdün..
polemik yaratmak için yazmıyorum bunları sadece sanşsız bi geceydi benim için..
K vtec vites sorunundan önce hep benim önümde yürüdü. Sonraki denemede kafa kafaya gittik ama o zaman ne moral kalmıştı neden güzel vites değiştiriliyordu. Maşallahı var bende stock araboru filtre ile anca o kadar gelebildim . Maşallah nazar değmesin moralini bozma düzelir.
ehehehe bır boy? bır boy nasıl olur bılıyormusun? benım arka tamponumdaysan 1 boydur... aramızda net 3 boy fark vardı bızım :) yanındakı arkadas 100 kılo olsun bendede 9 sıkıstırmalı pıston var, sen onlere 14 takıp gelmıssın ben 17 lerleydım ben kendım 107 kıloyum vs vs dıye devam edelımmı :) tamam bı dahakı denemede sen tek ol bende onlere 14 takıcam yıne deneyelım :) en gec 1 ay ıcındede ben 2 kısı sen tek deneyelım ok :)