Kazasız beLasız mamiçuLLo
hayırlı olsun mami aynı zamandamı rodaja başlamışız
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
ceco Nickli Üyeden Alıntı maşallah maşallah eyvallah kardeşim
FAGE12 Nickli Üyeden Alıntı Tarıh yazdı resmen en hızlı rodaj la gergın alet masallah haha gerçekten öyle oldu saolsun usta hızlı olunca rodajda hızlı oluyo aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı maşallah allah nazarlardan korusun. saol kardeşim
civelek Nickli Üyeden Alıntı hay maaşallah Allah nazardan korusun. pistonlar farklımı takıldı ? yani eski haline nazaran nasıl oldu şuan sıkıştırması aynı pistonların fakat eski pistonlar 79,5 mm di şuan 80 mm ve piston boşluklarını farklı yaptık
Alper_ Nickli Üyeden Alıntı maşallah eyvallah paşam sanada hayırlı olsun yeni aracın ondertopcu Nickli Üyeden Alıntı Maşallah çok hızlı tebrikler saol kardeşim Fırtına_siR Nickli Üyeden Alıntı Maşallah Allah Kaza Bela Ceza Vermesin baya bi hard olmuş abi bi tık daha hart oldu
EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Hadi hayirli olsun mami abi saol Eren sen ne yaptın aracında bi değişiklik varmı
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Maşşallah maşallah emeği geçenlerin ellerine sağlık. reis eyvallah
mehzent Nickli Üyeden Alıntı Ey maşallah k24 guzel olmuş usta ) Agız tadıyla bın abı inşallah gozu olanın gozu cıksın.. saol kardeşim bu alemdeki en büyük rakibimsin İnşallah sende aracına ağız tadıyla binersin
UM1196 Nickli Üyeden Alıntı Maşallah abi dabanca gibi Ustaların ellerine sağlık.. 2 ye al bekle ustanıda yanına al hahahahaha ustanada gider
Alper Nickli Üyeden Alıntı Kazasız beLasız mamiçuLLo eyvallah Alper im arabamda büyük hakkınız var harbiden her defasında ayar dyno çok uğraştınız ECUFAST ailesini seviyorum
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı eyvallah kardeşim fazla sürmez abi 2 3 haftaya yollardayım bende ) http://www.techturkey.com/forum/aran...ler-beyin.html
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
stlegal Nickli Üyeden Alıntı hayırlı olsun mami aynı zamandamı rodaja başlamışız galiba öyle oldu abi ama ben hızlı bitirdim rodajı darısı başına
ceco Nickli Üyeden Alıntı fazla sürmez abi 2 3 haftaya yollardayım bende ) http://www.techturkey.com/forum/aran...ler-beyin.html ohh tadından yenmez bu şekil bi projede bizde yapıyoruz hatta motor bitti Okan ın arabayı boyamasını bekliyorum rodaj için
Maşallah abi her konuda hızlısınız sesi gidişi çok iyi gerçekten.
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı ohh tadından yenmez bu şekil bi projede bizde yapıyoruz hatta motor bitti Okan ın arabayı boyamasını bekliyorum rodaj için hayırlısı olsun abi yazın draglar çok keyıflı olacak desene okan şişlideki maviyimi aldı yoksa bugun bakmaya gıdeecektım bı baktım ilan yok
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı saol Eren sen ne yaptın aracında bi değişiklik varmı İsten gucten zaman ayiramiyorum ki abi. Yaza hazir olacak insallah
Söylenecek söz yok gerçekten maşallah
Onurcan Korkmaz Bemaps Chiptunıng
Maşallah vites geçişleriniz mükemmel.Ağız tadıyla binin
What Goes Around,Goes Around
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları