Viraj çıkışlarında biraz daha mı az gaz vermeliymişsin çözemedim. Ya da aracın gaz ayarı çok farklı.![]()
Viraj çıkışlarında biraz daha mı az gaz vermeliymişsin çözemedim. Ya da aracın gaz ayarı çok farklı.![]()
Instagram: mutusgarage
Güzel kullanmışsın abi.Biraz koltuğu ileri alabilseydin iyiymiş.Volkan Işık'ın boyuna ayarlı koltuklar heralde![]()
Ama viraja girmeden shift lock yapıyor ya hastası oldum çok güzel bir aktarma var sanırım.
Herhangi bir motor veya teknik arazida pist karsiliyor.. Kaza bela durumu olunca masraflari şöför ödüyor..
Viraj cikislarinda bilerek biraz fazla dokundum yan yan cikayim diyeSure kovalamadim egleneyim dedim
Beline bi sunger gibi bisey koyuyolar ilk basta istemedim ama kullanirken alsaymisim keske diye dusundum![]()
o aksaklıkların hepsi oturuş pozisyonu ile alakalı. Yakın otursan biraz daha kontrollü gidebilirmişsin. Volkicar ı kullanması kolay değil. Wheelbase çok kısa olduğu için kıçını kontrol etmek zor. Yağızın videosundan da belli arkası sürekli gezinmek istiyor. Bence başarılı bir araç değil. Ancak böyle eğlencelik bir araba.
IN BOOST WE TRUST
Cem çok güzel olmuş maşallah sanaKask çok yakışmış lan
![]()
Araç kontrolü gerçekten zor gibi alışmak lazım sanırım.
Edeple gelen, lütufla gider.
Çok eğlenceli görünüyor. İzmire gelince kesinlikle yapmak gerekiyor. İlk kez kullanmana rağmen bence iyi kontrol etmişsin![]()
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
Yok kanka go karttan cok daha hizli120 hp 600 kg arac
O kadar bin dedim sana
Yoo aslında güzel.. Alışık olmadıgimiz için öyle geliyor..
1150 metreydi galiba..
Kanka sorma ya.. Ne savaşlar verdim arabayi pistte tutayim diye..Gidelim bi haftasonu hep beraber
![]()
ben kartinglerden memnunum.. üstü açık firil firil, hızı hissediyorum![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
direksiyona biraz uzak oturmuşsunuz sanki hem vites atmalarda hem de direksiyonu zaptetmede biraz zorlanmışsınız bu yüzden...
Loading...
Onda da hala 2 saniye gerimdesin..Hohahoha
58 saniye akaaar
Valla ilk çıkışımdı ama bende çok kötü bulmadım kendimi.. En azından kaçmak istediğinde tutabildim
Evet.. İnşallah bir dahaki gidişimizde oturuş işine bi çare bulurumda daha güzel bi video izleriz..![]()
Toplu olarak gidilecekse ve ayarlanan gün benim için de uygun olursa size eşlik etmek isterim. Çeşmede geçen senelerde yarışlarını izlemiştim, çok keyifli olduğunu görmüştüm. Sizin videonuzdan kullanımının da keyifli olduğu kanısına vardım
200 tlye bu keyif gerçekten mükemmel...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)