@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
4000 idealdir normal bir dizel icin...
Eger chipli ise 4300-4600 aralıgı güzel oluyor.
Geçilirsem de canım sağolsun..Amacım eğlenmek olduğu için bi problem yok tarıkçım..
Ayrıyeten son 4000'de değiştirmem gerektiğini katalogdan teknik verilere bakarak söylüyorsun..Ben aracı kullandığım için yanlış bi devir olduğunu biliyorum..
Geleyim istanbula..Stock bi c4 hdi getir..Deneyelim..Sen 4binde değiştir..Ruhsatına![]()
cocuk cocuk konusmayin..ruhsatina bilmemneyine..katalog verisine gore konusmasi dogruyu gosterebilir..cikarsin dyno'ya bakarsin aracin hangi devirde en iyi gucu veriyo tekerlere olur biter..kendi pert olan aracimin veriside 4500-6000 arasiydi ben hep 7000 degistiriodum 6.000'de degistirmeye baslayinca farki gordum..nerde baslamissiniz ne olmus video'da cok belli olmasada az kalsin geciliyomus c4 ...her 2araacada kazasiz belasiz surusler.
- K -
________
Dr.Ecu
Neye göre katalog verisi doğru ? 0-100 km testlerinin alayı yanlış.. ona bakılırsa katalogta benzinli c4 hdi'ı yiyor..Ama ben 3 boy attım benzinlisine.. ?? Eee..Hani doğruydu ?
Bi ara antalyaya gidip çıkıcam zaten dyno'ya..
Bi kere daha deneriz..Bu sefer araç içi olur cam..
yiyor nedir abi? yeni bir kelime falan mi??
fabrika verileri genelde esit sartlarda esit kosullardavs. bilmem hava košullari amerikan normlarinda olur vs.vs.vs. tarzinda oluyo..ayrica sen tutupta torkunu benzinli arabaya kiyaslarsan zaten senin tabirinle yiyo olur..cocuk sana kotu birsey dememis fabrika verisinde degistirmeyi dene birseferde gorursun fark var mi,yok mu demis..yok ruhsatina vs.vs. demišsin..ayrica stock vs. stock araba denesen bile cigerli diye tabir edilen birton arac var..her fabrikadan 0 km alinan arač bir gitmiyor bunu da unutma..
Edit: katalog verisi neye gore dogru onu arayip citroen servisine sorabilirsin..katalog verilerinden iyi'de cikabilir aracin kotude cikabilir..hava motor sicakligi ruzgar hizi asfalt kalitesi lastik havalarin..vs.. bunlarin hepsi birer etken..kal saglicakla..
- K -
________
Dr.Ecu
yiyor derken geçiyor demek istediğimi sende çok iyi anladın..Nedir bu laf sokma çabası ?
Birincisi Tarık'la muhabbeti olan birisiyim..O yüzden öyle bi cevap yazdım..İkincisi dediğine katılıyorum..Asfalt rüzgar mekan vs bunlar verileri etkileyen şeyler..Motor nasıl açılırsa ona göre gider araba..Birisi kötü açar..Gitmez..Diğeri iyi açar..Gider..
Tarık o mesajımdan sıkıntı duyduysa o söyler zaten bana..Sen neden onu savunuyorsun ki bana ?
Kaldı ki ben orda stock vs stock derken iki c4 hdi'dan bahsetmiştim..stock evo'yla c4 yürür mü ? Bunu söylemen bile saçma..
Ayrıca..Madem uyarı altında laf sokuyorsun..Önce kendi yazdıklarına çeki düzen ver..Ya tam Türkçe yaz..Ya da ingilizce yaz..Cümle Türkçe giderken arada geçen stock kelimesi ne oluyo ? Şimdi gelip sende yazıyorsun diyeceksin..Evet yazıyorum..Ama ben kimseyi dil konusunda uyarmıyorum..
Milleti küçük görmek çok mu hoşunuza gidiyo da böyle herşeyi biz biliyoruz havalarındasınız ?
ben sana laf sokma cabasina girmedim tanimadigim bir adamida savunmam umrumda olmaz..sadece yazmak istedim ve yazdim.yazdiklarimdan birseyler cikartirsan senin kaarina olur cikartmassin kaale almazsin gene senin bilicegin bisey..uyari altindada kimseye laf sokmam sokmadim bunuda bilmeni isterim..laf sokcak adam degilim ben kut diye soylerim umrum olmaz..biraz daha sakin olup eger demek istediklerimi anlasaydin kotu seyler ima etmedigimi kotu anlamda biseyler yazmadigimi anlayabilirdin..kusura bakma konunu boldum sanada kotu bi soz soylediysem gene tekrardan kusuruma bakma..kazasiz belasiz surusler.
Edit:son yazdigini gormemisim onuda yaziyimdedimben cok bisey bilmem kendi capimda kendime gore bilirim herseyi..bilmislikte taslamam bilmedigim seyler hakkinda konusmam vs..
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Ama öyle algıladım mesajlarını..Direk savunmaya geçip karşı saldırıya başlamış biri gibi yazdın bende ondan dolayı dedim..Konuyu bölmen falan önemli değil kalpler kırılmasın tat kaçmasın..Önemli olan bu
Bende sürç-i lisan ettiysem affola..Cümlemiz kazasız belasız kullanalım araçlarımızı..Kutu'yla yaşadıklarını allah bir daha yaşatmasın..
Hayırlı geceler.
Benim ilk arabam 97 sportline idi 1.4 101 hp iyi gider bi çok arabayı uzer eski gunler geldi aklımac4 ii yurumus tebrikler esp yi iptal ettinmi? Benim aracımda iptalken sarmaya başladığında geri giriyo devreye :S buarada chip in yoksa durma taktır 109 dan 139 hp ye 240 tork tan 280 kusur tork a çıkıo upsolute la.
US Performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)