maşallah iki aracada.sword abi s2000 sana çok yakışıyo:)
Printable View
maşallah iki aracada.sword abi s2000 sana çok yakışıyo:)
bizim videoda çıkmamış. yokmu ibiza yı çeken
o maşallah muammer abi NG sert :)
maşallah araçlara . mami abinin 106 sı 106+ olmuş resmen :)
maşallah mami abi gercekten cok hızlı olmus aracın skn de ilk başta gecıyor ama s2000 soradan yakalıyor sende oyle olmamıs
iki aracada sahiplerine de tebrikler
sabah sabah naptın abi yaw uykum acıldı nasıl olmuş ng öle.....abi yaw maşallahh...
buraya da yazayım masallah mami abi cok begendım ng nin gidişini olmus bu sefer kazasız belasız sürüsler abi
2 aracada mşllh.
ama ng gerçekden zımba gibi..
Vallahkı bravo, kadran nasıl bıtıverıyor 106nın hemen.:)
Maşallah iki aracada ..
Maşalah 2 aracada
Mami baskan kadran videondan sonra soyledigim gibi fazla gidiyo hakkaten :) masallah abi hakkaten zimba :) bu cuma musteri geliyo bk ya satilmazsa haftaya kproyu takip ayardan sonra deneriz abi bakalim biz kac boy yicez :D
yuhhhh... maşallah 106 ya canavar...
maşallah iki aracada sesler çok iyi
Maşallah deneyen araçlara ..
her iki aracada maşallah. ng zımba olmuş.
Maşallah maşallah arabalar mermı mermı
Maşallah oklava gibi olmuş araba
Mami abiminde Bora abiminde kesesine bereket ama NG çok başka yürüyor ayrıca sökme vs de yok 3 boydan fazlası vardır tutunma söz konusu dahi değil
Maşallah iki aracada :)
Sabah sabah seyrettim verdiğim tepki ohaaaa oldu iki aracada maşallah ng'ye ne verdiniz haplı gibi bende aynından istiyorum:D
her iki aracada kocaman maşallah , 106 nokta olmuş ona ayrıca maşallah.
maşallah araçlara ng çok gergin Allah kaza bela vermesin
maşallah çok iyi seslerde denemede güzel olmş elinize sağlık
maşallah İki aracada :=)
106 gerçekten cok hızlı yapan ustaların kullanan arkadasların ellerıne saglık :)
Gercekten ng 106 saglam gidiyor, denk gittigi araclar var mi?
araçlara maşaallah :) maşaallah ng 106 mermi :) muammer ve ahmet abim emeklerinize sağlık :)
Maşallah her 2 aracada, Mami abi yine konuşturmuş :) Abi sıra ne zaman bana gelicek :D
Herkes hızlanıyo ortalık şenleniyo:)
Ng son hali ile pek yaman olmuş :) Mami king:icon_tup:
Red'i Ozgün mıncıklasın biraz daha gider bence:)
İkisinede maşallah:icon_tup:
iii ya konular bilesmis iyi olmus bora abiyi beklemekten kurtuldum
massallah araclara ahm vs mami ikilisi bizleri sasirtmaya devam edin massallah
106 mermi gibi valla daha ne kadar hızlanacak bu 106lar sonu yok mu bunun:D
salak sacma bi gulumseme geldi suratima :D o nasil bir gidistir 106`daki masallah :D
s2kya da masallah ama 106 one cikiyo videolarda ne yalan soyliyim:D boyle gidenini hic gormemistim:D
Her iki aracada kocaman maşallah....
106tini maasallahi var, karsisindaki arabada yamana atilacak gibi degil ama 106lar henuz limitlerine
Ulasmadi hergun hizlaniyorlar.
Maşallah iki araçada ng 106 söylencek bişey bulamıyorum:) sezon açılmış hergün deme olur artık:)
iki aracada maşallah mami abi ng de çok iyi olmuş emeğine sağlık
Maşallah tekrar Avrupa kıtasına doğru püfür püfür bastık :)
Ng allmotor 750kg 106 gıbı gıdıo ama sıkıntı arac full takılı sekilde:D
akşam ben hala 4 teyım sanıyorum kadrana baktım 220 adam 2-3 boy onumde meger 5 sonu olmuşuz:D
Köprude roll yapan bı sızı gordum :D S2K NIN SAHIBINI AYRICA TEBRIK EDERIM ADAMDA GECME GECILME DERDI YOK ADAM ISIN TADINI CIKARIYOR ZEVKINI ALIYOR OLMASI GEREKENI YAPIYOR ;) :) Bu videodan sonra ng zor deneme yapar artık kımse gelmez :) IKI TARAFIDA TEBRIK EDIYORUM KESELERINE BEREKET :)
çok zevk aldım videolardan, araçlara maşAllah..
NG ye ayrıca kocaman maşAllah çook başarılı ..
Mami abi ne yaptın abi sen :D maşallah