Her ilki tarafı da tebrik ederim dosthanace bir deneme oldu.
Printable View
Her ilki tarafı da tebrik ederim dosthanace bir deneme oldu.
hey maşallah ng bildigin mermi olmuş.Arkasına birde parasüt takmak lazım :)
iki aracada maşallah.
Arenim ikidir ayni seyi tekrar ediyorsun. Böyle yaparak beni de zor durumda birakiyorsun sanki birilerinden birseyleri gizliyormusum gibi aman dikkat yakışmaz bana Arenim yalan konusmak :) Bak daha Mamiler evine varmadan hemen gelip konuyu açıp tebrik edip oyle yattim ki kimse yanlis anlamasin diye. Yoksa birdaha deneyecek araba bulabilir miyiz:) Aramizda 5-6 boy fark olsa neden 5-6 boy fark oldu demiyim? Veya atiyorum 10 boy olsa neden ve kimden sakliyim? 2-3-4 te zaten Mami 3 boy yapiyor farki 5 im kuvvetli oldugu icin anca farkin daha acilmasini engelliyorum :hahaha:
Ben cok begendim NG 106 yi. Roket gibi olmus Masallah. Ahmetin eline Mami kardesimin de bilegine saglik. Yarin Özgüne gidip son halime gore ayarimi yaptirip vaktim el verdigi surece rollere devam :) Benim sansima ilk iki rakibim de çok dişli çikti ama ben cok keyif aliyorum. Bu isin heyecani bile yeter :) Garajda yatacagina otobanda estirsin yeter RED 11' e :cool:
waoww cok iyi video ng gerçekten cok basarılı fakat top speed oluyormu uzun vadeli skn denemesinde red arkadan güzel geliyordu ng ile ne oluyor acaba KADİR ABİ GİBİ ESKİ EFSANA BK'Yİ MERAKLA BEKLEYENLERDENİM
Arkadaşlar iyi yorumlarınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim
Bu arabada çok emeği olan her zaman yanımda olan AHM PERFORMANCE (Ahmet usta ) ya ve ayrıca aracıma defalarca ayar için gidipte beni her defasında boş çevirmeyip aracamı ayarlayan ECUFAST (ÖZGÜN ) kardeşime çok teşekkür ederim
ahm garaja ve mami abinin eline sağlık bize böyle keyifli videolar seyrettirdiği için, Red ise kendi sınıfındaki ender araçlardan iki aracıda allah nazarladan esirgesin. :)
çok keyifli olmuş NG RED Kocaman maşşallah .
NG 106 vs K24 ALL MOTOR EK videosunu izlemek istiyoruz her iki aracada maşallah :D
Mami abi günden güne nasıl oluyor bu makina ya hayretlerdeyim ciddi ciddi rekor derecelerde gidiyor. Tebrik ederim her iki aracı da oZledim ya ne olurdu şimdi bende kendi arabamlaaa yanınızda olsaydım filan:D
maaşallah iki aracada ıkısındede cok emek var.
red e son bı ayar yapılsa daha cekısmelı bır deneme olur. eskı fılıtre sıstemıyle sımdıkının alakası yok. ust devırlerde aşırı bır emıs sesı var benım bıldıgım benzın yetmedıgı zaman emıs sesı artıyor.
Ya var ya koltuktan dustum yemin ederim :hehe:
Arenim senden art niyet gelirse dunyanin sonu gelmis demektir :) benimki sadece ufak bir düzeltme :)
İbocum AFR bazi devir araliklarinda 14.7-15 leri goruyor. Ha ayarla 1-2 boy daha aliriz belki ama bakalim ama bu bahane olamaz bende. Herturlu cikar denerim :) Maminin araba roket. Cesareti olan benim gibi ciksin denesin:D
maşallah iki aracada
mami makinen i artık evo lu görmek istiyoruz :)
iki araca da maşallah güzel deneme olmuş :)
Maşallah iki aracada red'e ayrı maşallah kimseler 106 ile denemezken red çıkıp denemiş
Mami abi senide tebrik ederim maşallah seni rakibi görmeyen hızlı typerlar vardı ya bu video da onlara gelsin abi rollking mamimakinen
2 aracin sahiplerini tebrik ederim.2 aracinda masallahi var.NG 106 masallah yanliz mermi gibi olmus.
Mami makinen cok ii olmus MAŞALLAH bora emegine saglık deneme olursa haber verın mami usta ile Bilal'i izleyelim
maşallah araçlara güzel deneme olmuş
Maşallah NG 106 kimsenin gözyaşına bakmıyor.
ng ezmiş valla merak ediyodum hep yürürünü ama bu koşmuş ;)
yorum yapçak bişey kalmamış zaten hiç şakası yok
Bu bide sökük olmayan hali
Bide söksen arabaya kıyıp kimbilir ne zamanlar çıkıcak.
İki aracada maşallah
maşallah iki aracada, AHM'nin ellerine sağlık
iki aracada maşallah s2k piyasası düşer artık :D
huh çok set olmuş mami. maşşallah makinelere.
ohaa abı nereye gidiyon. abı valla maşallah
ahmet senın de elıne koluna saglık ;)
106 fenalarda zaten s2000 de çok iyi yürümüş maşallah ikisinede :)