Maşallah oklava gibi olmuş araba
Mami abiminde Bora abiminde kesesine bereket ama NG çok başka yürüyor ayrıca sökme vs de yok 3 boydan fazlası vardır tutunma söz konusu dahi değil
Printable View
Maşallah oklava gibi olmuş araba
Mami abiminde Bora abiminde kesesine bereket ama NG çok başka yürüyor ayrıca sökme vs de yok 3 boydan fazlası vardır tutunma söz konusu dahi değil
Maşallah iki aracada :)
Sabah sabah seyrettim verdiğim tepki ohaaaa oldu iki aracada maşallah ng'ye ne verdiniz haplı gibi bende aynından istiyorum:D
her iki aracada kocaman maşallah , 106 nokta olmuş ona ayrıca maşallah.
maşallah araçlara ng çok gergin Allah kaza bela vermesin
maşallah çok iyi seslerde denemede güzel olmş elinize sağlık
maşallah İki aracada :=)
106 gerçekten cok hızlı yapan ustaların kullanan arkadasların ellerıne saglık :)
Gercekten ng 106 saglam gidiyor, denk gittigi araclar var mi?
araçlara maşaallah :) maşaallah ng 106 mermi :) muammer ve ahmet abim emeklerinize sağlık :)
Maşallah her 2 aracada, Mami abi yine konuşturmuş :) Abi sıra ne zaman bana gelicek :D
Herkes hızlanıyo ortalık şenleniyo:)
Ng son hali ile pek yaman olmuş :) Mami king:icon_tup:
Red'i Ozgün mıncıklasın biraz daha gider bence:)
İkisinede maşallah:icon_tup:
iii ya konular bilesmis iyi olmus bora abiyi beklemekten kurtuldum
massallah araclara ahm vs mami ikilisi bizleri sasirtmaya devam edin massallah
106 mermi gibi valla daha ne kadar hızlanacak bu 106lar sonu yok mu bunun:D
salak sacma bi gulumseme geldi suratima :D o nasil bir gidistir 106`daki masallah :D
s2kya da masallah ama 106 one cikiyo videolarda ne yalan soyliyim:D boyle gidenini hic gormemistim:D
Her iki aracada kocaman maşallah....
106tini maasallahi var, karsisindaki arabada yamana atilacak gibi degil ama 106lar henuz limitlerine
Ulasmadi hergun hizlaniyorlar.
Maşallah iki araçada ng 106 söylencek bişey bulamıyorum:) sezon açılmış hergün deme olur artık:)
iki aracada maşallah mami abi ng de çok iyi olmuş emeğine sağlık