Maşallah tekrar Avrupa kıtasına doğru püfür püfür bastık :)
Ng allmotor 750kg 106 gıbı gıdıo ama sıkıntı arac full takılı sekilde:D
akşam ben hala 4 teyım sanıyorum kadrana baktım 220 adam 2-3 boy onumde meger 5 sonu olmuşuz:D
Printable View
Maşallah tekrar Avrupa kıtasına doğru püfür püfür bastık :)
Ng allmotor 750kg 106 gıbı gıdıo ama sıkıntı arac full takılı sekilde:D
akşam ben hala 4 teyım sanıyorum kadrana baktım 220 adam 2-3 boy onumde meger 5 sonu olmuşuz:D
Köprude roll yapan bı sızı gordum :D S2K NIN SAHIBINI AYRICA TEBRIK EDERIM ADAMDA GECME GECILME DERDI YOK ADAM ISIN TADINI CIKARIYOR ZEVKINI ALIYOR OLMASI GEREKENI YAPIYOR ;) :) Bu videodan sonra ng zor deneme yapar artık kımse gelmez :) IKI TARAFIDA TEBRIK EDIYORUM KESELERINE BEREKET :)
çok zevk aldım videolardan, araçlara maşAllah..
NG ye ayrıca kocaman maşAllah çook başarılı ..
Mami abi ne yaptın abi sen :D maşallah
Her ilki tarafı da tebrik ederim dosthanace bir deneme oldu.
hey maşallah ng bildigin mermi olmuş.Arkasına birde parasüt takmak lazım :)
iki aracada maşallah.
Arenim ikidir ayni seyi tekrar ediyorsun. Böyle yaparak beni de zor durumda birakiyorsun sanki birilerinden birseyleri gizliyormusum gibi aman dikkat yakışmaz bana Arenim yalan konusmak :) Bak daha Mamiler evine varmadan hemen gelip konuyu açıp tebrik edip oyle yattim ki kimse yanlis anlamasin diye. Yoksa birdaha deneyecek araba bulabilir miyiz:) Aramizda 5-6 boy fark olsa neden 5-6 boy fark oldu demiyim? Veya atiyorum 10 boy olsa neden ve kimden sakliyim? 2-3-4 te zaten Mami 3 boy yapiyor farki 5 im kuvvetli oldugu icin anca farkin daha acilmasini engelliyorum :hahaha:
Ben cok begendim NG 106 yi. Roket gibi olmus Masallah. Ahmetin eline Mami kardesimin de bilegine saglik. Yarin Özgüne gidip son halime gore ayarimi yaptirip vaktim el verdigi surece rollere devam :) Benim sansima ilk iki rakibim de çok dişli çikti ama ben cok keyif aliyorum. Bu isin heyecani bile yeter :) Garajda yatacagina otobanda estirsin yeter RED 11' e :cool:
waoww cok iyi video ng gerçekten cok basarılı fakat top speed oluyormu uzun vadeli skn denemesinde red arkadan güzel geliyordu ng ile ne oluyor acaba KADİR ABİ GİBİ ESKİ EFSANA BK'Yİ MERAKLA BEKLEYENLERDENİM
Arkadaşlar iyi yorumlarınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim
Bu arabada çok emeği olan her zaman yanımda olan AHM PERFORMANCE (Ahmet usta ) ya ve ayrıca aracıma defalarca ayar için gidipte beni her defasında boş çevirmeyip aracamı ayarlayan ECUFAST (ÖZGÜN ) kardeşime çok teşekkür ederim
ahm garaja ve mami abinin eline sağlık bize böyle keyifli videolar seyrettirdiği için, Red ise kendi sınıfındaki ender araçlardan iki aracıda allah nazarladan esirgesin. :)
çok keyifli olmuş NG RED Kocaman maşşallah .
NG 106 vs K24 ALL MOTOR EK videosunu izlemek istiyoruz her iki aracada maşallah :D