Mami abi günden güne nasıl oluyor bu makina ya hayretlerdeyim ciddi ciddi rekor derecelerde gidiyor. Tebrik ederim her iki aracı da oZledim ya ne olurdu şimdi bende kendi arabamlaaa yanınızda olsaydım filan![]()
PowerTune
maaşallah iki aracada ıkısındede cok emek var.
red e son bı ayar yapılsa daha cekısmelı bır deneme olur. eskı fılıtre sıstemıyle sımdıkının alakası yok. ust devırlerde aşırı bır emıs sesı var benım bıldıgım benzın yetmedıgı zaman emıs sesı artıyor.
Ya var ya koltuktan dustum yemin ederim
Arenim senden art niyet gelirse dunyanin sonu gelmis demektirbenimki sadece ufak bir düzeltme
İbocum AFR bazi devir araliklarinda 14.7-15 leri goruyor. Ha ayarla 1-2 boy daha aliriz belki ama bakalim ama bu bahane olamaz bende. Herturlu cikar denerimMaminin araba roket. Cesareti olan benim gibi ciksin denesin
![]()
iki araca da maşallah güzel deneme olmuş![]()
Crm performance
Maşallah iki aracada red'e ayrı maşallah kimseler 106 ile denemezken red çıkıp denemiş
Mami abi senide tebrik ederim maşallah seni rakibi görmeyen hızlı typerlar vardı ya bu video da onlara gelsin abi rollking mamimakinen
C R M performance
2 aracin sahiplerini tebrik ederim.2 aracinda masallahi var.NG 106 masallah yanliz mermi gibi olmus.
Mami makinen cok ii olmus MAŞALLAH bora emegine saglık deneme olursa haber verın mami usta ile Bilal'i izleyelim
maşallah araçlara güzel deneme olmuş
ng ezmiş valla merak ediyodum hep yürürünü ama bu koşmuş![]()