şimdi bu konuda daha çok yazmamayı tercih ettim çünkü yanlış anlaşılmamak zor olur bazen boranın aracı için ben de garibanlar da tamamen farklı olmak kaydıyda birşeyler denedik daha iyiye nasıl gider kılı kırk yarıp şurdan suraya ivmelenir mi hepimiz emek verdik burada amaç boranın aracını belli bi yere getirmekti herkes iyi niyetle müsteri gözüyle iki taraf da bakmadı boranın yeri ayrıdır adamlığı kişiliği yeter bu konularda
ortada flashprolu bi araç varken denemelerin dynoda yapılması biraz kafaları karıştırmış optimizasyondur başka bişeydir falan 20 hp gibi bi tartışma çıkmış tabi bunu kötü niyetle değerlendirip farklı yere çeken insanlar oldu olmadı değil çok da önemli değiller tabi onlara karşı olan insanlar da oldu bunlar gereksiz şeyler
sonuç olarak yolda aynı araçla yaklaşık benzer sonuçlar görüldü bu da hepimizin verdiği emeğin yaklaşık bu kadar etki yapabildiğini gördük bu durumda denemeye filtre kısmından değil de şanzuman olsun egsoz olsun başka parçalar olsun devam ederek en hızlıya doğru ulaşmak olduğunu düşünüyorum bora için elimden elimizden bişey yeterki gelsin sonuna kadar yaparım yeri farklıdır
benim gördüğüm en sağlıklı s2k dır specleriyle ve boranın bu azmıyle bu denemelerle çok daha iyi olacağına eminim azim budur
araçlar bişey takınca hep uçar kaçar değil bazen kalır bazen geriler bu bilinçle dynoda olsun yolda olsun beraber deneyip görerek yapılan araçlarsa hep yürür bora da bu zihniyetle arcını bu seviyelere getirdi s2000 kolay yüklenmiyo ama emek verince de köpek gibi yürüyo
seviyorum hepinizi kimse kimseyi yanlış anlamasın kimse de kimseyi kağıt parçalarıyla yargılamasın hepimizin amacı aynıdır daha iyisini yapmak